Morgonsnos








Fina ord





Öl och nötter




Dagen har sett ut som så att den började med sovmorgon, brända fattiga riddare till frukost (mitt fel), snabbis till stan och nu sitter jag här. Har varit bitter senare på dagen så jag tog bilen till affären och köpte lite gott efter att jag röjt massor här hemma. Funkar alltid när jag är på dåligt humör! 

Min gosegris






Julmys


Spenderade kvällen innan själva julafton med my man hemma hos honom. Bästa kvällen på länge 

-




Bakdag





Schleten söndag


Började med jobb i Forshaga och mat hos Adam innan vi åkte till Bergvik en snabbis. Sista stopp hos mamma där vi pyntade granen! 

Julmys




Jullov


Småfirade att det äntligen är lov i torsdags. Jaguar med Matilda, drack dock endast alkoholfritt eftersom jag skulle köra till Mariestad och Skövde på fredagen, vilket förövrigt vad mysigt!

Torsdag med Matildus




Jobbjobb


En av de värsta dagarna hittills på jobbet, extremt mycket folk och kaos hela tiden. Blodigt blev det också haha, våra stackars händer..

Hårfix


Fixade håret på Isabella och Ulrika innan jobbet idag! Ulrika ville ta några centimeter till så det fixade vi till! Fina tjejerna 

Svartvitt

 

Torsdag 18/12


Sov i Forshaga inatt och åkte in tidigt. Skolan är i princip tom efter julcupen haha, helt dött här. Väntar på svenskan, vi hade bara 20 minuters lektion eftetsom vi är så få. Vill bara hem och mysa ner mig, lov blir kanon.

Onsdag






Så mycket jul



Köpte hem ännu fler småsaker igår för att öka julstämningen. Så mysigt 

Lika som bär jag och han där




Mästerkocken


Idag har varit rätt skön, skola med julbord och sedan körde jag hem Elias och David. Lagade just världens godaste mat och är så mätt att jag får rulla upp till böckerna sen. Plugg hela kvällen! 

Over and out.





Måndagslyx



Efter lunch på mammas kontor möttes Matilda och jag på Bergvik för fika och shopping. Hur mysigt som helst, en bra start på sista veckan innan jullov.

Julfräscht




Fick finbesök av Ulrika imorse och gjorde henne julfin i håret innan skolan! 

Julmys





Uppe med tuppen




Lång dag today. Jobb från väldigt tidigt (åkte dessutom hit en halvtimma tidigare än jag skulle..) Så jag vände och tog en morgonkaffe för att slippa vänta i kylan. Sedan plugg inför grupparbete direkt jag slutat innan det till sist är födelsedagsfirande och adventsmys! 

Hårfixerier





Äntligen fredag




Samla på sig


Fyndade världens mysigaste kaffe/tekoppar med fat till häromdagen. 4st för i princip ingenting, ska önska mig både skålar och tallrikar i samma serie. Har börjat samla en hel del saker till min framtida flytt och ska kolla på lägenhet igen under måndag eftermiddag, längtar så till mitt egna.

Paaaaaaus


Paus på espressohouse innan jobbet, så värt. Gratis chailatte- livet 

Längre hår please

 
Nytt försök till längre och starkare hår, ricinoljan var så krånglig att aplicera och inte särskilt lätt att tvätta ur heller. Man ska inte gå på allt men jag kommer heller aldrig få veta om jag inte testar. Vi se vad det blir av detta, först och främst gäller det såklart att föna och platta/locka så lite som möjligt, mycket fukt och inpackningar. 

 
 

Tisdag

Vanlig dag idag förutom att jag inte kunde sova inatt pga magen och stress. Usch för det, kom i vart fall iväg efter lunch. Sedan en snabbis in till stan där jag köpte tröjan på bilden. Hem, äta och plugga. Allt i sin vanliga ordning!
 

Måndag 8/12

Dagen bröjade sent med foto då vi dessutom var i museet och tittade på fotoutställning, samt skrev lite om den. Sedan åkte jag in till stan och träffade Daniel av slump innan det var konsert på skolan med musiktreorna. Bra dag idag.

Lilla Bu

 
 
 

Fotoutställning

 
 
 

RSS 2.0