Planer för ikväll!

Är ledig både idag och imorgon, så himla skönt. Sov ganska länge och åt precis min supergoda frukost ute på baksidan. Mysigt att det är sol så man kan börja äta ute! Ska göra en svenskauppgift innan jag nog tar en promenad till gymmet och håller på där en stund. Sedan ska jag hem, städa lite och sedan göra mig i ordning inför ikväll. Ska till Ida och grilla med massa tjejer, sedan kolla brasa i Mariebergsskogen tror vi. Efter det vet vi inte var vi tar vägen, kommer i alla fall bli hur bra som helst! Tar med kameran så kommer nog få en del fina bilder som kommer upp någon gång inatt eller imorgon haha. Nu ska jag plugga, bloggar innan jag åker sen!

 
 

Tur på stan!

Hann inte med att blogga igår somsagt, men var på stan en liten stund innan jag kom hem till det jobbiga som jag skrev om förut. Hittade en väska som jag har velat ha länge som även var på rea, kostade bara 200 kr. Sedan söta underkläder , ljusrött/mörkrosa nagellack och solbrun tabletter. Åt såna även förra våren för att minska risken att bli bränd i sommar, innehåller framförallt betakaroten.
 
 

Underbar kväll

Kom precis hem från Amanda, vi har haft en så himla mysig kväll på CCC! Det var varmt (i alla fall i början), sol, världens finaste ljus, musik och naturgodis. Bara mådde bra och skrattade, så kul för det var verkligen längesedan hon och jag träffdes själva och gjorde något. När vi var där träffade vi även Anton, Matilda och en till som jag inte vet vad han heter haha. Tyckte att jag förtjänade lite naturgodis efter min hårda vecka haha. Jo så där satt vi ett bra tag innan det blev för kallt och gick hem till henne en stund. Nu är jag trött och sliten och ska krypa ner i sängen, så skönt och har haft en delvis väldigt bra dag. Puss :)
 
 

Innan jag åkte!

 
 




 




 
 



 








 
 

Vårkänslor!

Så underbart väder! Har tränar bra idag, elva var jag på ett medelpass istället för att skivstången var inställd.. Blev i alla fall väldigt svettigt. Efter det gick jag in till gymmet och körde axlar, bröst, biceps, övre rygg och mage. Sedan squatsen med tung skiva och massa stretch. Känner att jag är lite närmare spagat nu faktiskt! Promenerade även både dit och hem, drygt 7 km blev det. Så jag kan inta kvällen med gott samvete, Amanda och jag ska till CCC-bryggan och sätta oss ikväll med godsaker och filtar, hur mysigt som helst. Hade planer att se Hanna först men hon fick annat att göra. Så nu väntar duschen, ladda kameran och handla!

Fredag hos Pappa!

Äntligen fredag, så satans skönt.Har somsagt haft flera prov, tränat mycket, sovit lite osv. Så helgen är lagomt välkommen! Efter skolan tog jag det lugnt hemma i någon timme innnan jag pallrade mig till gymmet. Hann inte med danspasset idag men fläskade på i gymmet istället. Känns som framsida lår blir större snabbt, förvandlas allt mer till grodlår. Men jag klagar inte, muskler är snyggt och det vill jag ha! 
Efter träningen åkte jag till Pappa och åt middag. Lammstek, fransk potatisgratäng, rödvinssås, grönsaker i ugn, till drack vi smultronchampagne som hade världens fränaste färg! Godaste jag ätit på länge, var ju ett tag sen jag var hos Pappsen. Är så bortskämd vad gäller mat hos Pappa för det är standard det där. Vardagsmat, helt galen den mannen. Är så glad för hans skull, han har precis startat ett projekt där han skriver om matlagning (och fiske också?) i en eller två tidningar varje månad. 
 
Senare tog han och jag en promenad och mötte Anna. Behövde verkligen egentid med honom så det var bra, även om det blev kort. Jo jag mötte Anna och vi tog en promenad till elva eller så, skönt ute men det var så mörkt och äckligt.. Sen gick vi in till mig och gjorde te och fruktfat och bara skrattade fram till halv ett ungefär haha. Så mysigt. Imorgon väntar skivstång på förmiddagen, sedan stan och på kvällen ska jag hitta på något med Hanna. Kanske myskväll eller så, får se. Borde klämma in lite plugg och fotande också! Godnatt :)
 



 

Deg i benen

Kom hem från gymmet sent, hann med medelpasset också innan jag gymmade! Följde mitt schema som jag trivs bra med, tillägger dock 200 squats som sagt. Gjorde dom med viktskiva på 10 kg idag, har normalt 5 kg på så det blev ganska svettigt haha. Träffade även Amanda i min klass där, vi försöker träna tillsammans vissa dagar, alltid roligare att vara två! Stretchar mycket efteråt, får man inte glömma. Ska ju komma ner i spagat om inte allt för många veckor så det är bara att köra. Lägger upp bild när jag lyckas! 
Har inte så mycket inspiration till bloggen har jag lagt märke till. Ska fota i helgen och försöka komma på idéer om inlägg som kan vara roligare att läsa än bara vad jag gör på dagarna. Header är ju det som måste fixas först i alla fall, mattan är ju kvar.. Är det något speciellt ni vill att jag skriver om får man gärna skriva det i en kommentar eller något, kan vara vad som helst! Puss

Lååång dag

Kom hem från skolan precis nu, gått från 08.45-16.40. Riktigt asjobbigt, först sista delen av svenska NP sen skola fram till nu, usch. Somnade sittande en stund på sista lektionen och hade engelska hörprov igen, tar aldrig slut. Ska gymma och gå på medelpass som jag måste skynda till nu!
 

Bästa filmen jag sett

Kom hem från bion för en stund sen, absolut bästa filmen jag sett! Spelade ingen roll att jag inte sett de andra två, grymt. gick ut och sprang i sex minuter, vågade inte mer haha, är några skummisar som jag tror polisen letar efter som håller på här på Kroppkärr. Kan även meddela att jag hade med mig en sax i handen, ifall att liksom. Skrattar lite åt mig själv faktiskt. Nu är det natta, upp tidigt för nationella prov imorgon bitti :)
 
 

Iron man 3 med familjen

Ikväll blir det bio med nästan hela familjen, Iron man 3. Har inte sett dom andra två och är inte ett dugg insatt men det blir säkert bra haha. Har inte hunnit med att träna och har ätit skit idag, bra. Gör styrketräning när jag kommer hem och kör igen imorgon! Ska springa till bussen nu, hör av mig när jag kommer hem

Bild från instagram nyss

 

Fick jobbet!

Har benhinneinflammation som har blivit värre på kort tid, inte så konstigt kanske. I alla fall, när jag sprang till bussen för idrotten var jag tvungen att gå istället för att det gjorde så himla ont. Så istället för coopertestet gick jag och några promenad med stavar. Gick även genon både Sundsta och Älvkullen haha.
Mötet med gyminstruktören gick väldigt bra, har nu ett fast schema jag ska hålla mig till. Fick beröm för att jag hade så bra teknik, kalaskul det. Tränade sedan igenom mitt program jag fick, innan jag gjorde 200 squats som ALLTID. Behöver inte skriva det längre när jag berättar om min träning, för den finns alltid med. Bara hoppas den ger effekt, ska även börja med fler utfallssteg. Gör så många som noll numera..
 Jobbet, fick sommarjobb att sjunga/spela och hålla på, på massa ställen i Karlstad. Så skönt, blir säkert hur bra som helst. Däremot insåg jag att det krockar med PIP så jag ska maila om det imorgon och se om det gå att lösa på något vis, vet inte vad jag ska göra annars. 
Dagens höjdpunkt var ridningen såklart, dressyr med Caligo som gick bra. Inte riktigt lika bra som förra veckan, men så är det ju ibland. Dessutom var vi tio stycken samtidigt, blir så galet trångt i ridhuset när vi är allihopa. Längtar tillbaka till gruppen jag red i innan där vi var 6 stycken. Allt flöt liksom på bättre när man inte behövde hålla koll på 9 andra hästar omkring sig. Har försökt få med min syster som fotograf på lektionerna men det har inte passat. Ska försöka få någon som fotar lite, vore kanske kul med bilder från det med. Godnatt puss :)
 
Hade roligt med knähästarna
 
 

Nationellt prov i svenska!

Goddagens, kom hem för ett tag sen efter svenskaprovet, gick bra tror jag. Efter det åt Linnéa, Frida och jag lunch på skolan innan jag åkte till stan en stund. Är hemma nu och laddar inför coopertestet på idrotten sen. Är inte sugen på att springa alls men det är skönt när det är över haha. Sen har jag träff på Friskis med en som ska introducera mig till gymmet lite mer, så det blir roligt. Så kan jag komma igång mer där också! Sen ikväll är det ridning så jag kommer hem rätt sent ikväll. 
Tränade igår, Step och Corepass efter varandra. Däremellan körde jag benpress och mage och efter passen fortsatte jag med armar, axlar, bröst och 200 squats som vanligt numera, med min kompis viktskivan. Såg föresten en siames (stavning?) som åt gräs när jag var påväg hem haha. Ska unna mig ännu en glasspinne innan jag måste springa till bussen, hörs! 
 
 

Egobildsbomb

 

 

 





 












 

Nattinlägg?

Hej! Hann inte med att blogg tidigare än nu faktiskt, har pluggat tränat och pluggar igen. Bev klar med en uppsats om kost och hälsa som jag verkligen satsade på. Har lämnat in den nu, får se hur det går. Passet jag skulle ta vi elva imorse sköt jag upp och tog ett likadant pass vid fem istället så jag hann plugga. 
Vid fem gick jag alltså på medelpasset, var riktigt jobbigt idag och mådde inte så bra innan. Efteråt gick jag in till gymmet och körde armar, axlar, bröst, mage och benpress. Sedan till stretchrummet och gjorde mina 200 squats med viktskivan. Gjorde även plankan och stretchade en massa. Fick med hela kroppen idag tror jag haha. Har som mål att komma ner i spagat inna sommarlovet börjar! Vore kul om det faktiskt gick. Ligger i sängen och är jättetrött, bättre att blogga på natten än inte alls kanske? Om man inte måste gå upp tidigt, vilket jag ska.. Ska promenera till stan och sedan hem och äta lunch innan jag ska till skolan. Efter skolan väntar Step och Core som vanligt på måndagar. Nu ska jag sova, är hur trött som helst. Godnatt! :)
 
 

Hemmakväll

Hej igen! Lördagar är ju egentligen min enda vilodag, men tog en kort promenad med mamma och sedan en långpromenad med Amanda nummer två, som jag inte träffat på länge. Vi gick till Ica Välsiken vilket är ett par kilometer, där handlade jag bland annat kvarg och annat som tagit slut. Kom hem efter åtta, gjorde då middag och satte mig på rummet och tände ljus, satte på musik och bara mådde. Gick in i något slags mys-mode med Adam Lambert i högtalarna! Skönt att bara vara själv och göra ingenting, bästa sättet att rensa huvudet på, det och att träna. Som efterrätt blandade jag lättkvarg, vaniljkesella, en äggvita och finhackad mörk choklad. Hade det i frysen medan jag åt så det var kallt och gott sen, mums! Hittade en ansiktsmask som jag började kleta in i ansiktet, innan jag såg att det var bodybutter. Bara att torka av haha, usch. Imorgon förmiddag väntar ett medelpass och gym innan jag ska hem och plugga färdigt. Har börjat gå utan smink oftare vilket är väldigt skönt. Är helt osminkad på bilden nedan också, bra det! Snart sommarlov på tal om bra grejer, längtar som tusan!
 

Äntligen lördag!

Hallå där! Amanda och jag skulle ju träna igår morse men båda försov oss, sedan kunde inte Amanda. Så jag somnade om och vaknade 40 min innan spinningen började så jag slängde på mig träningskläderna och drog ensam. Det var ruskigt jobbigt, svetten bara rann och jag andades som jag hade fått astma haha. Efter det gick jag till gymmet och tränade armar, ben och mage som dagen innan. Till sist in i stretchrummet och gjorde 100 squats med breddade ben och tårna utåt. Höll då även en viktskiva på 5 kg, också som dagen innan. Var hemma runt två och gjorde min lunch som var första målet mat den dagen, så jag var riktigt hungrig! Efter det hoppade jag in i duschen och packade. Åkte till Adams mamma och åt god middag och hade en trevlig kväll. Vi sov även där och vaknade till en god frukost också, underbart! Sol ute är det också, kan inte bli bättre. 
Nu är jag hemma och har ätit lunch, jäser lite i sängen. 
Snart ska jag plugga innan jag ger mig ut och tränar! Ska nog springa och styrketräna hemma. Gymmet stänger om mindre än en timme så jag hinner ju inte åka dit.
Ikväll ska jag ha en mysig kväll hemma, ska göra någon slags glass med bra grejer i. Kanke även ta ett bad med ansiktsmask och kolla film, var bra länge sedan jag hade mys hemma! Först ska jag ut på promenad med mamma skrev hon nu tydligen, bloggar ikväll med bilder på lördagsmyset, äntligen annat än mat. Måste ge mig med det där haha, Kram!

Fullt upp...

Hej, var några dagar sedan nu! Har haft massor att göra, tränat och framförallt pluggat. Blev av med två muntliga nationella prov i svenska som förövrigt gick väldigt bra, och även engelska. Skönt att dom är över! Så nu är det full fräs med bloggandet igen haha. Försöker äta bra fortarande, mamma har tagit hem ett TREDJE glasspaket och jag bestämde mig för att äta lite idag, sen får det räcka. Har man det inte hemma vill man inte ha, men stöter man på det i frysen bland mina bär och grönsaker blir jag helt galen och måste smaka, i alla fall första gången. Sen är det bra! Tränade med Amanda i min klass idag, var riktigt roligt. vi körde armar, axlar, mage, benpress och sedan gjorde jag 200 st squats med en vikt på 5 kilo som straff för att jag missat två dagar om inte mer, är sådär gosigt mör nu. Men det är roligt så det gjorde ingenting, kämpar på! 
Åkte till stan och solade med Astrid idag som någon slags belöning, somnade nästan. Skönt var det, dock ingenting man borde ägna sig åt. 
Imorgon är jag ledig för att matten är inställd, underbart. Då ska Amanda och jag mötas på gymmet vid tio och köra där ca 90 minuter som idag, innan vi ska på spinning klockan tolv. Sedan ska vi äta lunch tillsammans där borta, blir mysigt. Sedan är det plugg som gäller innan jag åker till Adam senare på eftermiddagen och äter middag! Resten av helgen ska ägnas åt ännu mer plugg. Har inte mycket mer att säga, hörs imorgon. Kötta kötta!
 

Det tar aldrig slut!

Har precis gjort färdigt texten till mitt tal om framtidens skönhetsideal" som är muntliga delen av nationella prov i svenska. Tog bara tre timmar haha. Känns bra och det har flytit på så det känns skönt! Ska göra en snygg powerpoint av det den tillsammans med syster. Först ska jag hem till mamma och byta om innan jag ska träna. Step och sedan Core står på schemat! 

 

Regn och mysfrukost

Godmorgon! Stängde av mitt larm i sömnen så gick upp vid halv elva. Inte bra, måste skynda mig till skolan och få tag på idrottsläraren. Kollade recept på nyttiga frukostar och provade mig på detta! La till annan frukt vid sidan av vilket var väldigt bra för det i skålen var inte alls gott. Kanske för att jag hade alla nötter och frukter i ugnen, som kanske egentligen inte borde vara varma tillsammans med keso och kvarg. 
 
Recept:
1/2 äpple 
1 msk kokosflingor 
1 msk havregryn
1 msk solrosfrön
1 msk linfrön
2-3 dadlar
Kanel
Serveras med 1 dl kvarg+ 1 dl keso
 
Min version: Frukter och bär i ugnen ca 10 min 
1/2 äppte
1/3 banan
1 msk kokos 
1 msk pumpafrön
1 msk linfrön
2 torkade aprikoser
Kanel
Tillsammans med 2 msk kvarg+ 2 msk keso

Min söndag!

Tjofräs bloggen, är på galet bra humör just nu! Började dagen med att vakna hos Adam, tog bussen hem vid halv fem. Därefter kom jag hem tillslut, tar alltid lång tid att komma hem på helgerna då bussarna inte är så synkade som man kan önska... När jag sitter på bussen ringer mamma och berättar att hon köpt PIP biljetter åt mig för hela veckan med camping, blev så jävla glad! Hon läste mina tankar den kvinnan. Vet massor med goa människor som ska dit så jag längtar så jag nästan spricker! Sedan kommer man såklart träffa hur mycket nytt folk som helst. Grymt kommer det bli, hela sommaren komemr bli bäst känner jag på mig, har massa planer med vänner, familj och pojkvän! Syster Viola och Adam tar studenten, utomlands med Hanna om vi får till det, stugor hit och dit, tågluffa, PIP och mer jag inte kommer på just nu. Längtar så! 
 
I och med att jag tog en så sen buss hem missade jag medelpasset jag planerade att gå på. Vaknade inatt av att jag hade skitont i huvudet som satt i till kvällen så det var kanske bra. Istället åt jag lite när jag kom hem och tog en promenad på ca 2.5 med syster till Pappa. Hade inte sett honom på länge så det var roligt. Vi gick och köpte hallonkesella som är hur gott som helst, tog en kopp te och satte oss i sängen och kollade ett avsnitt av Kollektivet. Jättemysigt, fick även prata ut med henne vilket kan vara väldigt skönt ibland. Tog några kort också såklart! Sedan eftr tio började jag springa hemåt som en dåre, hatar verkligen att gå ute ensam när det är mörkt. Så jag avverkade ytterligare 2.5 km, andra gången fort utav bara helvete. 
 
Kan ju passa på att säga att jag är ledig från skolan både imorgon och på Tisdag då några nationella prov är flyttade. Kan inte bli bättre start på veckan känner jag nu. Men jag ska ändå till skolan imorgon förmiddag för att leta reda på idrottsläraren, behöver ett häfte till en uppgift som ska vara inne på tisdag. Stress! Men lika bra att göra klart det i skolan så är det borta sen. Har inte mycket mer att säga, haft en helt okej helg och ska kolla in recept på goda nyttiga grejer och även boka två pass för imorgon. Gjorde 85 squats idag som finns med på squat challenge bilden jag la upp igår, börjar bli jobbigt nu. Körde alla utan paus så det lär kännas imorgon! Mer text än jag väntade mig haha, puss och godnatt! :)

@ instagram

@matildahollestein

Inlägg för igår!

Glömde bort att blogga igår, inte meningen! Hade matte bara, sedan åkte jag hem och förberedde mig innan jag skulle på dans. Hade planerat att gå på ett medelpass innan dansen men hoppade över det me tanke på att jag kännt mig seg och hafr on i huvudet av och till i två dagar. Åt ätit god mat hela dagen i alla fall, fick med bilder på det såklart haha. Hann även med att ta kort på mig själv mellan alla matbilder, kanske var behövligt haha. Ska minska på matbilderna och blogga lite mer som förut med andra bilder också.
Blen en spontanar till Hanna direkt efter dansen, hade bestämt mig för att promenera därifrån. Blev erbjuden skjuts men jag gick istället. Självklart glömde jag jackan och så spöregnade det hela vägen. Härligt blöt och kall när jag kom fram! Vi åt i alla fall nyttig tacos med kvarg och massa grönsaker, jättegott. Sedan kom Hanna på idén att fuska med att baka en liten kladdkaka, så det gjorde vi... Fick dåligt samvete efteråt men det är väl sak samma. 
Vi skrattade massor som vanligt och åkte hem vid tio. Hade en väldigt bra kväll!



 

Torsdag

Hola! Sitter halvsovandes och bloggar nu haha, är helt slut. Var i skolan idag först såklart, sedan hem. Slutade sent så var väldigt trött och hade huvudvärk hela eftermiddagen. Hade planerat spinning och kanske även skivstång idag men istället blev det en PW på 6 kilometer. Kände mig hängig och trött med ont i kroppen ända sedan igår så det behövdes nog. Idag kära vänner, upptäckte jag den supergoda vaniljkesellan! har småätit på den ett tag nu haha. Letade även efter vanlig lättkvarg men det var slut på två ställen. Passade då på att handla lite allt möjligt när jag tog min långpromenad. Hallonkesella är det heller inga fel på, ruggigt goda båda två. Laddat kylskåpet med massa sånt och även frukt och grönsaker. Hittade jordgubbar för nästan ingenting, blev hur glad som helst haha. 
 
Fick också veta idag att frysta bär kan bära på Hepatit A. Det firade jag med glass och frysta blåbär, hejaheja. Nej men dom måste kokas 1-2 min innan man kan äta dom. Blir ju sylt då, men jag gör nog hellre det än får Hepatit A. Åt även n halv tallrik med ännu mer frysta bär, både mango, hallon och blåbär. Jag måste ärligt talat vara dum i huvudet men det var gott i alla fall. Ska koka dom från och med imorgon, no tvek på det.
Imorgon är det först skola då, sen träna som vanligt innan jag nog åker till Adam. Måste även plugga mycket i helgen, har nationella prov framför mig nästa vecka. Stort tal i svenka om framtiden, har inte börjat än och måste lämna in ett elevoformulär om vad det ska handla om imorgon. Flyt är ju något jag inte alltid har, godnatt! 

Fuskar!

Tjenis, läget? Kom hem från skolan nyss, blev tyvärr ingen fika med Virrevictor för han kunde inte idag ändå. Ska pallra mig till Friskis snart, har piano efter fem men struntar i det. Vill verkligen träna istället. Har nämligen brutit mitt "bara äta bra" löfte. Åt mackor till frukost, pasta mm till lunch och sitter med glass framför mig haha fy. Har härmed gjort onsdagar till min äta vad jag vill dag. Kommer inte fungera annars! Så imorgon är det bara bra grejer som gäller. Mamma köpte hem två liter go glass, säkert bara för att jävlas. Går ju inte att stå emot då! 
Ska i alla fall pinna mig med två pass sen, dans och medelpass direkt efter varandra. Men i och med att jag åker dit tidigare nu kanske jag hittar på något mer innan, eller iställt för medelpasset. Borde gå på allt bara för att jag trycker i mig glass nu haha, som straff! Det roliga är att jag gjorde bra mellanmål med blåbär och keso, sköv iväg det tomma glaset med glass längre bort på bordet bara och låtsades att det inte fanns. Sämst på att hålla mig, tre dagar gick det. Skärpning, mot gymmet! 

Styrka+kondition, skivstång och ridning!

Hej! Hann tyvärr inte blogga imorse men det är bara att ta igen nu! Började somsagt skolan med idrott där vi hade cirkelträning. Innan det gjorde jag min kalasfrukost som nästan alltid numera består av bland annat knäcke med kaviar. Har aldrig riktigt gillat med det är salt och jag känner att kroppen behöver det nu när jag tränar så hårt. Har även sagt att jag ska undvika alla mjölkprodukter men hade ca en tesked mjölk i kaffet. I alla fall, idrotten, där ingick armhävningar, step-up, sit-ups, rygglyft, hoppret och dips. Riktigt svettigt, efter det spelade vi även fotboll och gjorde en stafettlek. Direkt efter det tog jag bussen till torget och tog en promenad till Friskis. Där åt jag min lunch som jag sjäääälvklart också tog kort på haha! Måste ju visa min braiga mat ;) Halvtimme efter det gick jag på skivstångspasset. Första gången jag gjorde det, var riktigt roligt.
Men dum i huvudet är jag som säger att jag ska låta benen vila idag och går på ett monsterpass med mycket fokus på ben med tunga vikter på dessutom. Tränade hela kroppen intensivt. Ångrar det inte dock, kroppen skriker verkligen, så härligt!
Sedan blev det en promenad tillbaka till stan och unnade mig lite sol. Tjugo minuter blev det, så skönt. Därifrån bussen snabbt som fan hem och äta lite igen inna ridningen. Hårt dressyrpass med en vikarie som var riktigt bra. Nöjd med min och hästens insats och har verkligen fallit för en ny. Caligo heter han, funkade riktigt bra ihop. 
 
Imorgon väntar först skola såklart, sen fika med Victor! Efter det laddar jag inför danspass och medelpass direkt efter. Känslan efter att man tränat hårt är obeskrivligt go, kan somna med gott samvete ikväll! Bild på middagen får ni såklart också haha... Förlåt för ett långt inlägg, delar upp bloggandet imorgon om jag hinner. Godnatt Kram :)
 
 
Frukost med te och kaffe för att öka förbränningen
Lunch
Innan ridningen
Glömde bild på middagen haha, skönt. Bara mat! 
Skrämmande het bild efter skivstångspasset
Fina frukten Caligo

 

Step + Core

Tog bussen till stan runt halv 6 och köpte träningsbrallor och en träningströja innan jag gick från stan till Friskis. Hann till Step passet precis på sekunden, blev lite sen faktiskt.. Första gången jag provade Step, var riktigt roligt men svårt! Full fart med komplicerade steg och fort ska det gå! Men man kommer in i det efter några gånger. Därefter var det en halvtimme innan Core, däremellan pissade jag och åt ett äpple. Core är somsagt ett intensivt träningspass med fokus på bålen, alltså mage och rygg. Även mycket balansträning i det. Monsterpass för magen verkligen! Kom hem nu före halv tio och gjorde bra middag med grönsaker och mer grönsaker. Åt lunch efter skolan vilket var vid fyra ungefär så det gjorde inget att middagen var så sen. Längtar tills jag börjar se skillnad på mig själv, tänker använda bilden jag la upp på mig själv för två dagar sen som jämförelsebild. Blir sännande! Köpte ett proteinpulver får ca tre månader sedan som verkigen smakar skit, jordgubb. Så jag ska eventuellt köpa ett annat, Adam har ett med smak av mintchoklad som jag tror är mycket bättre. Det blir att jag inte använder det på grund av den vidriga smaken, som smör med plastjordgubb. Det bli när det finns pengar!
 
Imorgon har jag bara idrott i skolan, direkt efter det tänker jag sola en snabbis om jag hinner innan jag går till Friskis. Ska låta benen vila tror jag och har bokat mig på Skivstång. Blir roligt, har inte provat det förut! Senare efter det har jag ridning som vanligt. Bli en intensiv dag imorgon, kroppen lär må gött på onsdag. Såg detta på stan när jag gick till Friskis. Bara va?


 

Godmorgon!

Vaknade nyss och gjorde specialfrukost. Ska i en till två veckor göra en "rensning" av kroppen. Så inga mjölkprodukter osv, nästan bara frukt och grönsaker. Under dagen måste man dricka mycket vatten också. Bara vatten.. På morgonen kan man dricka varmt vatten eller grönt te med citron i, ska tydligen hjälpa att rensa. Får se hur jag mår efter några dagar, känns det inte bra slutar jag såklart. Sedan träna som vanligt. Det liknar en detox fast jag tänker äta mer normalt och inte så extremt som en detox. Läste punkter på annaskipper.se på symptom som kan bli bättre om man gör en slags rensning och får ny energi av det. Kanske är dum i huvudet dom gör detta och tror att det kan funka, men jag provar några dagar. Sedan äter man som vanligt igen! Märks väl hur det kommer gå, ska skriva om det här. Nu ska jag duscha, sedan skola och efter det Step pass och Core ikväll. Blir skönt, har såndär go träningsverk idag och mer lär det bli imorgon. Ser ut som detta kan bli mer av en träningsblogg med motivationsbilder i haha. Kötta kötta, hörs! 
 
 

Sliten

Kom precis hem, var verkligen skönt! Blev gött svettig, världens bästa känsla efteråt. Gjorde bra middag som jag åt nyss, åt lite makaroner också, glömde. Ändrade lite och kommer inte träna innan skolan. Och lördagen kommer jag vila, inte Medelpasset som jag ringade in. Har planerat träningen, kommer bli såhär:
 
Måndag- Step och även ett Corepass (fokus på bålstabilitet) efteråt, har en halvtimme mellan passen där ska jag utnyttja gymmet och vila. Tisdag- Medelpass, sedan ridning på kvällen. Onsdag- SkivSpin (styrka och sedan spinning, 90 min) sedan en timme innan Danspass. Torsdag- Puls int 75 (Spinning). Fredag- Dans. Lördag- vilar jag, Söndag- Medelpass. Känns som en bra plan, är riktigt taggad! 
 
 
 

Tillbaka igen!

Kände lite lust för att blogga nu faktiskt, måste vara ett bra tecken haha! Har haft en bra påsk med släkt och vänner! Har bråttom för jag ska ÄNTLIGEN träna! Inte en månad för sent.. Så jag åker om 20 min. Börjar med ett vanligt Jympa/medel på friskis. På kortet jag ska köpa ingår alla pass, inklusive spinning, gym och yoga så det kan inte bli bättre. Ska verkligen köra gärnet och börja tänka mer på vad jag äter. Vill verkligen att det ska ske en förändring, så trött på både mig själv och massor omkring. Så detta blir ett bra sätt att hantera allt och jobba bort lite känslor. Jag har som tur är ett väldigt lätt schema i skolan resten av terminen så kan fokusera på träningen framöver. Får bra pepp av Hanna och andra vänner runt mig, ska ta med Anna på passet idag. Har inte mycket mer att säga nu, måste byta om och packa. Ska även gå hem färifrån vilket är ett par kilometer så har en härlig kväll framför mig :) Böjar dagen imorgon med ännu ett pass innan skolan så vi hörs väl vid frukost! Kram
 
Handlat in lite nytt i torsdags! Tog även några fina bilder på min fotogeniska hund haha :)
 

RSS 2.0