6 månader idag!

Idag är det 6 månader sedan jag och Adam blev tillsammans, egentligen 29:e, men det finns ju bara 28 dagar i februari haha, bra där. Har gått fort men det känns ändå som vi kar kännt varandra mycket längre. Och mer ska det bli! Vi hade det bästa tänkbara avslutning på sommarlovet förra året, sen har det bara blivit bättre. Om ett tag ska vi till racketcentret och spela badminton innan vi åker till mitt i city för att kolla på Robin Stjernberg! Sen ikväll ska vi grilla och ha mys, blir en bra dag! Älskar dig gosen 


 

Pannkaksmys

Var på stan en stund som planerat och hittade ett par vita byxor som jag letat efter länge men inte hittat eftersom det inte riktigt varit säsong fö det. Hårfärg lyckades jag köpa via mamma så det blev fixat också, får hjälp imrogon förmiddag av Rebecka som är väldigt duktig med färg! Efter stan åkte jag direkt till Pappa och var där en stund innan jag tog en promenad med hunden tillbaka till Mamma. Sen ikväll åkte jag upp till Pappa igen och hade pannkaksmys med syster och Ida-Lovisa som hade med sin goa dvärgpudel. Åt massa småplock och var där ett tag. Kom precis hem efter att Ida-Lovisa körde hem mig i sin nya bil, sitter i sängen och ska sova. Imorgon väntar roliga grejer med Adam, så vi hörs då! Poss

 
 

Onsdag 27/2

Godmorgon, så himla härligt väder idag igen! Vaknade precis och sitter nu och äter frukost. Ska vara borta klockan ett så jag har hyfsa bråttom.. Ska försöka köpa hårfärg idag, hade behövt färga utväxten. Perfekt att köpa färgen av min frisör så jag får exakt samma som när jag färgade där, mycket billigare! Känner mig lite stressad, har mycket att tänka på men vi hörs när jag kommer hem så får vi se vad jag gör med resten av dagen, poss!

Bra dagar med älskling

Hej! Igår efter att jag fotade det senaste kom Adam på eftermiddagen. Vi tog det väldigt lugnt, sedan vid tio kom vi på att vi ville ha B&J, så vi tog bussen till norrstrand. Resten av kvällen spenderade vi i soffan med våra glassar och kollade på roliga klipp där folk gör bort sig, rätt kul ibland haha. Imorse vaknade vi med sol ute, så skönt! Så vid halv tre tog vi en promenad till kroppkärrssjön för att åka skridskor och spark. När vi väl kom dit var det så mycket snö på isen och dessutom skare, så det gick inte att åka alls. Så vi satte oss på bryggan och drack varm oboy och åt gifflar istället. Vi tog även massa bilder, hade så himla roligt! Självklart kan jag inte göra något utan att ramla eller liknande, sprang i snön med skridskorna som inte var knutna och trampade på snörena och vinglade rejält inna jag föll och sa tja till isen och snön. Fick en bild precis när jag hade ramlat haha! Adam tappade mig en gång också, fick även det med på bild. Har inte skrattat så mycket på länge, hade en underbar dag verkligen. Nu sitter jag och i min säng med Anna samtidigt som jag väntar på att Hanna ska ringa. Imorgon ska jag fota om det är fint väder, sedan kanske träffa Hanna. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig, hörs imorgon!
 

Grym låt

Heartstrings med Janet Leon dunkas på repeat, blir grymt taggad av den och dansar som ett freak mellan varje foto
 

Sol!

Vaknade av att det solen lyste, åt frukost, satte håret i en donut och började fota! Blev inte mycket och inte heller så bra, hann inte innan kamerans batteri tog slut. Håller på att ladda den och väntar på att kunna ta fler, bilder på dagens outfit och min frukost får ni sålänge (standard), fler och bättre bilder får ni sen, hörs!

Bilder

Bilder från igår och idag, de två första från instagram @matildahollestein
 
 

 




 
 

Ut i solen!

Sja aldeles snart ut till Mariebergsviken och åka skridskor med Hanna, hoppas vi hinner dit innan solen försvinner! Bilder från när jag var hos Adam och från idag får ni när jag kommer hem, puss

Fika och fredagsmys

Planerna inför ikväll ändrades som alltid haha, men fikade i alla fall med Victor efter skolan. Blev en kort stund bara men det var roligt. Standard chailatte på espressohouse. Istället åkte jag och Anna till hemmakväll för inte så längesedan och köpte socker. B&J och annat gott, perfekt på en fredag.Nu ligger vi i soffan hos mig och bara pratar medan vi jäser haha. Hörs innan jag åker till gos imorgon, puss!

Adam fick bli hårmodell i skolan 
Fika med Victor
Två bilder jag tog ute idag





 
 

22/2

Hej! Hann inte blogga mer igår, fick idén att kolla på nattinnebandyn med några tjejer.Var där vid elva, kollade ett tag innan jag och Hanna gick till donken och beställde glass genom drive in haha. Bästa idén jag fått på länge, var väldigt lång kö inne. Sen satt vi där ett tag och försökte komma på hur jag skulle komma hem, upptäckte att sista bussen hade gått och att det inte gick någon före 06. Slutade med att jah gick med hem till Hanna och sov där någon timme innan jag tog den astidiga bussen hem. Var i skolan vid 10 och kollade påe n musikal som musiktvåorna hade. Tacos till lunch också, synd bara att jag precis hade ätit frukost. Sitter i biblioteket och laddar datorn samtidigt som jag bloggar, kalasbra. Ska fika med Victor efter skolan, vi gick i samma klass på natur innan jag bytte och håller fortfarade kontakten, grymt. Sen ikväll ska jag antagligen träffa några goa tjejer för fredasmys. Och på lördag åker jag till Adam, blir en bra start på lovet. Tog några rätt dåliga bilder igår, ska ta fler innan jag åker till tjejerna ikväll. Hörs sen!

Godmorgon!

Försov mig och vaknade en halvtimme sent, hann till skolan före 8 ändå. Gjorde engelska läsförståelsen och åkte direkt hem. Har gjort mig en kopp varm choklad som var hur god som helst, orkade inte mer än halva ändå av all grädde på toppen haha! Tog på mig myskläder och satte mig på mattan, standard. Gjorde ett litet hjärta av oboypulver ovanpå, blev supergulligt! Ska bara ta det lugnt fram till jag börjar igen halv ett ungefär. Så himla skönt med lov nästa vecka! Har inga speciella planer faktiskt, Adam och jag ska hitta på något mysigt när vi har våran halvårsdag, som egentligen inte finns haha. 29:e är datumet men det är bara 28 dagar i februari så vi får se när det blir! Ganska roligt att just den dagen inte finns, dåligt tajmat av oss haha? Har inte mycket speciellt planerat förutom det, ska jobba i en kiosk en dag och tjäna pengar, asbra. Antar att jag ska försöka vara ute lite och göra något med mitt liv. Får se vad det blir, ska göra mig lite i ordning nu innan jag åker till skolan igen. Kunde inte bestömma vilka bilder jag skulle lägga upp så jag a upp nästan alla haha. Hörs!


 

Bra dag

Kollar Mia på Grötö och halvsover i soffan. Solade igen efter pianot, så hiiiimla skönt somnade nästan. Haft en bra dag, vaknade bredvid Adam, lite sovmorgon, två lektioner, haft piano och solat, perfekt. Har varit yr nästan hela dagen dock. Ska ta en lång dusch och lägga mig i sängen innan jag ska godnattprata med gos. Har en lång dag imorgon, ska vara på skolan 08.00 och göra engelska läsförståelse, sedan inga lektioner före 12.25 och slutar 16.30, inte roligt någonstans. Längtar väldigt mycket till sommaren, tänker på det typ varje dag. Har ingen aning om hur sommaren blir, längtar väldigt mycket till solen i alla fall. Ska leta fram skinnjackan snart! Hörs, kram

 
 

Sämst inspiration

Kom precis hem från skolan efter att ha suttit på en iskall bänk i 50 minuter och väntat på mamma. Hade ingen känsel någonstans i arslet efteråt. Glömde busskortet hemma såklart. Rörde precis ihop lite hallonmusse i brist på nyttigare idéer. Min kompanion är här också, Morris. Ska iväg på piano snart, så det får bli ett kort inlägg här med! Uppdaterar bra idag, skiver lite ikväll också! Puss

 

 
 
 

Onsdag 20/2

Hann inte blogga mer igår kväll som ni märkte, tyvärr. Jag gick i alla fall på stan efter skolan, blev galet förälskad i en Victoria´s secret parfym. Speciellt dyr var den inte heller så jag studsade i butiken ungefär haha! You´re all mine heter den, underbar. Hittade världens gulligaste trosor också, slog till på dom med. Adam kom i alla fall vid nio, kollade lite på tv bara innan vi gick och la oss. Sov väldigt dåligt inatt, vet inte varför. Ska till skolan snart, har inte börjar göra mig i ordning än så jag har rätt bråttom egentligen, ändå fastnar jag vid bloggen... Ska försöka skriva mer ikväll, hörs!

Tisdag 19/2

 
Hola, vaknade av en vidrig mardröm vid nio haha. Klarvaken såklart, fast låg kvar till tio ungefär. Gick upp och gjorde frulle och läste tjejtidning, perfekt det. Inte gjort mycket alls fram till nu, sitteri ett övningsrum på skolan med Adam och skriver detta medan han spelar piano, rätt gött! Har bara idrott idag, ska göra hjärt-lungräddning. Gjorde det i slutet av nian med, men det är väl alltid bra att göra sånt. Kanske åker till stan efter skolan och kollar runt en snabbis. Ska fira lillebror med släkten ikväll, eller ja, mormor kommer. Adam kommer också, så det blir nog bra. Kanske är sådär gullig och bakar en tårta igen haha. Nu ska jag nog lira lite piano jag med, medan jag ändå kan, hörs sen! 


Dagens 
 

 

Byta hårfärg?

Efter skolan åkte jag hem, dröjde inte länge innan jag åkte till stan och mötte Hanna på freesun. Solade 20 minuter var, otroligt skönt! Sedan gick vi direkt och köpte b&j, dålig vana det där. Satt hemma hos henne och skrattade tills tårarna rann som vanligt. Nu sitter jag hemma och jäser ordentligt. Det blev som sagt ingen dressyr clinic eftersom jag inte kunde ta mig dit. Väldigt synd, men det kommer fler tillfälen. 
Har börjat tänka endel på vären också, angående mitt hår. Förra vären var jag ju väldigt blond och det var riktigt snyggt när det var som ljusast, se bilden från balen längre ner bara. Nu är jag väldigt mörk. Min naturliga är ju där emellan, börjat fantisera om hur det skulle vara med mer åt min narutliga? Bara tänka på det skadar ju inte i alla fall, vad tycker ni? Släng iväg en kommentar, skadar aldrig. Bilder från idag och olika hårfärger får ni nu. Hörs imorgon, kram



Min nuvarande hårfärg, mörkbrunt
Dåvarande väldigt bond
Väldigt gammal bild, nägonstans däremellan

Skolan

Tjofräs läsare! Sitter i skolan och har engelska, precis lämnat in en engelska uppsats om alla hjärtans-dag. Kändes  som det gick riktigt jävla asbra, märks väl när jag får tillbaka den. Upptäckt en grym låt också, Impossible med James Arthur. Går på repeat i mina öron, underbart! Hade planer på att åka till stallet vid sex ikväll men vet inte om jag kan ta mig dig eftersom det inte går några bussar och mamma jobbar, så jag överväger att va med Hanna och mysa med B&J istället. Hörs den, puss

Söndag 17/2

Vaknade ganska tidigt idag, var taggad att åka till stallet. Kom dit vid två och hade årsmöte. Lite sorgligt att det var sista mötet men det var rätt att gå ut styrelsen också. Nu ska jag komma igång med ridningen igen nu när jag äntligen får fortsätta, och bara fokusera på det och inte jobba så mycket i stallet. Till en början i alla fall. Ska ta kontakt med stallet någon dag och leta efter en bra storhästgrupp. Längtar riktigt mycket till jag kommer igång igen, nu har jag mer tid att satsa mycket på det också. Kändes underbart att vara tillbaka och träffa alla. Och hästarna såklart, pussade extra på min älskade vinnarponny. Gick ut och fotade Emil, Zindo och Miranda efter mötet då de var de enda som var kvar ute. Svårt att få bra bilder inne i stallet. Kanske åker dit på dressyr clinic för Elisabeth Lundholm imorgon kväll, A-tränare i dressyr samt tidigare förbundskapten för dressyrlandslaget så det kan inte vara annat än bra. Har inte speciellt mycket söndgsångest idag, har bara varit glad faktiskt haha! Hörs imorgon, puss
Bild från instagram @matildahollestein
 

Lördag 16/2

Hallå där. Dagen startade sämst, skulle på locking-workshop klockan 12.00, 5 minuter innan vi ska åka får jag reda på att den är inställd. Så jag har varit förbannad hela förmiddagen eftersom jag hade sett fram emot det väldigt mycket. Istället gick jag och Anna och köpte päronmer och åkte på rumpan i en isbacke. Ganska roligt det med, fick bli våran tröst haha. Sedan tog jag en kort dusch innan jag åkte mot Sundsta för att sjunga på basketinvigningen. För mig gick det faktiskt bra, sången i helhet var inte perfekt men det lät ganska okej i alla fall. Sedan eftet det var det tänkt att jag skulle till Pappa egentligen men det blev inget. Istället skulle jag till Hanna eftersom jag inte kom iväg till henne igår, men det blev det inget av heller...Slutade med tjejkväll på kära Kroppkärr med gamla goa tjejer. Kollade melodifestivalen och pratade massor, jättemysigt! Planerat PIP i sommar och massa kul vi ska göra snart. Kom precis hem och sitter i soffan med ont i magen, ska sova. Imorgon ska jag till stallet för första gången sedan oktober, årsmöte med usek. Har tyvärr beslutat att gå ur, det blir bäst så med tanke på skolan osv. Ska bli hur kul som helst verkligen att träffa alla hästar och kompisar, ridlärare och allt. Ska ta med kameran så ni får några fina bilder när jag kommer hem, kram!
 
 

 

Fredag 15/2

Hej! Förlåt dålig uppdatering, har inte bloggat på några dagar. Får skylla på att det har varit alla hjärtans- dag eller något. I onsdags vad jag och Adam i alla fall på tingvalla trafikskola och gick på introduktionskursen. Har absolut varit med om tre och en halv timme som varit mer spännande. Men det är skönt att det är gjort i alla fall. Sen igår, på alla hjärtans- dag började det med att jag åkte till skolan så jag var där vid halv nio och hade lite planeringsmöte igen med några lärare, gick väldigt bra  Sedan köpte jag en ros snabbt innan jag åkte till Adam och mötte upp Boel som skulle låsa upp åt mig. Skulle nämligen överraska honom, så jag köpte en stor glasburk och fyllde den med godis och lite annat, även en nallebjörn som var väldigt söt. Sen städade jag lite på hans rum och gjorde fint och ställde blomman och det på hans nattduksbord. Hade velat gjort något roligare men hade brist på fantasi. Sedan åkte jag tillbaka till skolan, och från skolan och hem och åt lunch. Sedan snabbt tillbaka till skolan för att ha lektioner. Aldrig åkt så mycket buss på en dag tror jag. Slutade sent... Efter skolan åkte jag i alla fall hem och städade och höll på innan Adam kom. Tror han blev lite glad för min burk i alla fall! Fick en fin ros och en biobiljett av honom sen när han kom. Till middag gjorde vi pankakor med glass och hallonsylt, vilket var gott! Sedan gjorde vi inte så mycket mer, tog det bara lugnt. Älskar min Adam.
Idag har jag varit i skolan och gjort matteprov, gick okej tror jag. Nu är jag hemma och är på äckligt dåligt humör. Vet inte riktigt varför, men åker till Hanna snart och ska försöka sura av mig om det går. Först måste jag städa innan mamma kommer hem från Stockholm. Imorgon väntar lockingkurs på dansstudion tillsammans med Anna, vilket ska bli riktigt kul! Senare ska jag och två gamla goa från musikklass sjunga Värmlandsvisan i sundsta, som invigning på basketmatch. Efter det ska jag till pappa och äta middag. Fick bli ett långt inlägg nu, hörs imrogon /Matilda
Precis min känsla idag
Bild från igår
 
Världens finaste i somras
 
Den fina rosen jag fick
Bild från nyår
 

Dans, bad och annat fett

Hade bara idrott idag och det var tydligen dans som gällde haha. Vi var i små grupper och skulle komma på egen koreografi till valfri låt, askul! Jag, Frida och Linnéa lyckades väl rätt bra måste jag säga haha, NEJ. Save the world med världens stördaste koreografi, resten av klassen var i alla fall roade när man skule visa upp det sen. Kanske lägger upp videon på det, får se. Gjorde äve världens godaste banan/vanilj smoothie innan jag åkte till skolan, hälsade sedan på mamma på kontoret och fick se hur hon hade det på Rix fm. Nu klev jag precis ur badkaret, var så galet frusen så det var verkligen skönt. Imorgon väntar introduktionskursen på tingvalla trafikskola och massa annat, blir gött att få det gjort. Kom också på att jag måste måste göra något åt min så kallade header. Det är ju en matta, vad gör en matta på en header. Vet inte varför det är så, valde det inte själv haha. Sedan är det ju alla hjätans-dag på torsdag också, ingen aning om vad som händer då faktiskt. Blir säkert bra, här har ni bilder från senare idag!





 
 

12/2

Godmorgon, kom precis hem från Hanna. Vaknade först av ett brandlarm så jag bokstavligen höll på att skita sönder sängen, visade sig att Hanna brände makckor i ugnen. Hon kom i alla fall med frukost på sängen sen, hur gulligt som helst, blev så glad! Vi har i alla fall skrattat så mycket så vi fick kramp i magen och tårarna sputade. Har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge! Vi åt B&J som alltid och pratade hela natten om allt möjligt. Det blev även en spontan cykeltur på norrstrands gator sådär runt elva på kvällen, stannade till och tog en paus i en snödriva också, fel i huvudet. Innan jag åkte till Hanna lyckades jag äntligen dra mig iväg och köpa träningsskor och sportbh som jag verkligen behövde. Har även hål i träningsbyxorna som jag tror jag ska byta idag om jag hinner. Gymkortet hoppas jag också få fixat idag, har inte tränat på säkert fyra veckor och börjar få dåligt samvete haha. Ska på till idrotten två och försöka träffa hunden idag om jag hinner, ska göra massor! Bloggar senare med fler bilder!
Bild från instagram


 

11/2

Vaknade med jättejobbig huvudvärk så jag var tvungen att sova hela förmiddagen. Sen var jag i skolan ett tag och hade även ett möte med rektor, studievägledare, mentor osv. och planerade resten av terminen eftersom jag varit sjukskriven i stort sett hela höstterminen av körtelfeber. Det gick kalas och känns väldigt bra. Sundstas rektor säger jag bara, otroligt grym dam med världens krut. Ska iväg till Hanna snart för måndagsmys, ska även sova där! Bloggar mer när jag är hos henne, fler bilder som inte är så suddiga får ni då också! 
 

Söndag

Vaknade bredvid Adam, bästa sättet att vakna på. Vi gjorde inte så mycket på förmiddagen men senare åkte vi och hälsade på hans goa syster, vi blev hela Jarl-gänget och jag, hade jättetrevligt med fika och massa skratt. Senare åkte jag hem, träffade vovven en stund också. Har haft en bra helg, nu är jag trött som ett fikon och ska sova. Ha det! 
 

GÄSTINLÄGG!

Tjatja bloggeeeen, eftersom Matilda är så famous så har hon massa fans som vill gästblogga och jag blev den lyckliga idag!!!! Våran kväll har mestadels bestått av att skicka otroligt charmiga bilder på varandra till varandra på snapchat, så gosiga är vi när vi väl ses. Klippt sönder en tröja har vi gjort också, styckade av ärmarna på en tjocktröja och kom sedan på att jag knappt har något som jag kan ha till den, meeeeen annars äre gött. Nu ska jag ner och sno godis hihihihihiihihihihi
 
Ha det nice
/mannen
 
 
Här får ni en fin bild på mig. 
 

Fredag-lördag

Har firat lillebror Ludvig på fredagen som fyllde 12 år. Gjorde överraskningstårta och lite annat gott! Sen idag har jag inte gjort speciellt mycket, tog en promenad till pappa och hämtade min locktång. Stannade en liten stund innan jag åkte till mamma igen och fortsatte göra ingenting. Slog även huvudet i en skåplucka idag, snäppet hårdare än igår. Sedan en tredje gång när jag kom till Adam. Härliga bulor får jag imorgon. Är hos honom nu och försöker komma på något att göra... 
            

 

Saknar hästarna så det suger i magen

Kollade igenom bilder från i somras så jag hade sommarhäst, då slog det mig verkligen hur mycket jag saknar ridningen och hästarna. Jag har inte ridit sedan oktober då jag fick körtelfeber, och det känns hur konstigt som helst. I alla år har hästar och stall varit inblandade flera dagar varje vecka och nu har jag inte ens varit i stallet sedan oktober. Saknar det så jag har ont i magen. Så nästa vecka ska jag försöka få en plats i en vanlig storhästgrupp, det är nu jag får rida igen så jag måste ta det lugnt i början. Känns så konstigt att från att ha varit så aktiv med jobb, usek, specialgrupp, juniorsatsare och tävlingar till absolut ingenting. Jag har även fått vara med om det mest otroliga saker någonsin, nämligen att få hjälpa till när två för kom till världen. Även när stona var dräktiga, och efter var jag med och red och hjälpte till i stallet vilket var helt otroligt när jag sedan fick vara den första som red på mamman med ett föl skuttandes berdvid, bara någon vecka gammal. Tråkigt att jag inte fått rida på så länge på grund av körtelfebern, när det faktiskt var det jag var bra på och tycker är så galet roligt. Har så många minnen, förutom det jag nyss nämnde så var det när jag segrade i Värmlandsmästerskapen i dressyr 2011. Och inte minst sagt bilder på snygga avramlingar! Funderar starkt på att ta en tur till stallet ikväll, trots att min lillebror fyller år idag. Det vart som att jag fick en ordentlig spark i arslet precis just nu. Bjuder på en rejäl bildbomb av glada bilder från både i somras och några år tillbaka!




 

Torsdag

Hallå där! Började 12.25 idag, väldigt skönt faktiskt. Lyxade till frukosten idag med! Märkte när jag vaknade att jag hade fått en fet härlig bula från igår, slog nämligen huvudet stenhårt i hörnet av vår stora klocka på väggen. Varför inte? Var i skolan till halv fem ungefär, sen har jag städat en hel del och väntar på Adam som kommer snart. Torsdagsmys är aldrig fel! 

Snart bakom ratten!

Lyckades äntligen komma ihåg att ringa Tingvalla trafikskola och anmäla mig och Adam till introduktionskursen man måste gå. Ska bli skitroligt att börja övningsköra, måste bara byta bil först eftersom det är automat på våran tyvärr..Innan det tog jag det bara lugnt, blev också en chailatte med Anna en snabbis. Resten av kvällen är det plugg som gäller, så jävla roligt att jag firar med daim och några brutalt glada bilder från idag 
 

 
 

Onsdag

Vaknade med huvudvärk, men gjorde i alla fall världens godaste tänkbara frukost. Hallonsmoothie och massa frukt, förbannat smarrigt. Så himla fint ute nu också, speciellt när det är sol så jag passade på att ta några bilder från trädgården i morgonrock :) Ska ta några fler senare  också så räkna med mycket bilder idag haha! 
 
 

Från ikväll

Anna var här en stund förut innan älsklingshunden kom hit en stund. Gosat och gått kvällspromenad med honom ett tag innan Viola kom och hjälpte mig men inriktning inför tvåan och individuellt val. Blev beteendevetenskap som jag tänkte först, väntar med det individuella till trean. Poss och godnatt :) 

Hej, jag känner dig!

Kom nyss hem från skolan, läraren började må illa så vi fick sluta lite tidgare! Såå gött. På vägen hem hade jag även ett kort samtal med en liten flicka på gatan som är 4 eller 5 år. Hon berättade för mig att hon känner mig, och att hennes farmor och farfar kommer snart. Och hon hade bakat muffins till dom, så go! Gjorde min dag den gosegumman. Lyxade till det och gjorde hallonsmoothie med kokosflingor i, så ligger på mattan och tuggar smoothie nu haha :) Ska välja inriktning inför tvåan och individuella val idag också. Har fortfarande inte bestämt mig, men det lutar åt beteendevetenskap och kanske dans som individuellt val. Beslutsångest...Uppdaterar flitigt nu i början i alla fall haha!

Tisdag

Vaknade av världens konstigaste dröm, för sent också. Sen var det fullt av blötsnö ute, hatar slask. Sen missade jag bussen så jag passade på att ta några kort. Förbanant bra start på dagen! 

Måndagsmys

Kom precis hem från Hanna, köpte B&J och frysta bär, så gott! Vi skrattade som vanligt tills tårarna rann, tycker så mycket om den tösen. Sovmorgon imorgon, börjar bra detta alltså! Lite bilder från ikväll :) 
 



Så inte mig, men jag provar!

 
Hallå där, fick nåt ryck imorse och kom på att jag ska prova blogga. Inte riktigt min grej, får se hur det går haha! Den kommer innehålla mest bilder, vilket jag tycker är så galet mycket roligare att se på än feta textinlägg. Ikväll ska jag i alla fall måndagsmysa med Hanna, så räkna med fler bilder senare. Här är två bilder från idag, ha det!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0