Livsnjutning



Har uppdaterat jäkligt lite ett tag, men jag har mest haft det gött. Om en vecka bär det av till Napa, snart sommar och massa annat kul att se fram emot.

Planera planera



Har börjat kolla på lägenhet igen nu, och att allt faktiskt är så nära känns helt sjukt. Studenten om bara tre veckor, en sommar fullspäckad med jobb, hitta lägenhet, börja kolla på bil och allt vad det heter. Bara att man faktiskt börjat kika på allt detta- och långsiktigt planera är rätt trevligt faktiskt. Bilen lär väl ta ett tag, men ändå. Leta inspiration i tidningar och kataloger över en kopp kaffe med sig själv, det är gött. 

Senaste dagarna




Slutade tidigt idag och ska städa och plugga en sväng nu. Sen ska jag nog in till stan en liten stund! Lugn och bra tisdag. De senaste dagarna har sett ungefär likadana ut, försöker göra det bästa av att inte vara i varma Kreta haha..


Valborg



Kände mig ganska mycket piggare igår vilket var skönt, så förmodligen är det samma som sist och att det idag nästan inte känns är underbart. Det blev lite firerier av Valborg igår trots allt, först en mysig middag hos mormor och sedan ut och träffa några kompisar. Idag har jag varit en lite tur på stan för att röra på mig ännu mer och ikväll väntas middag hos pappa. 

RSS 2.0