Bloggpaus

Hej! Har som ni märker inte bloggat på några dagar, och tar en bloggpaus. Av olika anledningar känner jag ingen som helst lust att skriva och dela med mig, vet inte hur lång pausen blir och när jag börjar blogga igen. Jag behöver all tid jag kan få åt att tänka och försöka må så bra som möjligt nu, detta av mycket personliga skäl jag inte kommer dela med mig av här. 

Onsdag

Inte gjort så mycket idag, tog en promenad till Pappa vid två och åt lunch och pluggade lite. Var hos honom fram till nu, sitter här fortfarande haha. Åt asgod middag med syster Viola medan far var på kurs. Ska plugga mer när jag kommer hem till mamma...Usch. Det var väl det, ska upp tidigt och plugga innan skolan imorgon också. Använde hunden som modell idag haha, hörs!
 

Ont i hela kroppen

Precis kommit hem från ridningen. Gick inte fantastiskt bra men inte så konstigt med tanke på det långa uppehållet. Har i vilket fall så fruktansvärt ont i kroppen, mest rumpan magen och axlarna/ryggen. Märks väl imorgon haha. Trött som bara den, ska läsa en bok jag måste läsa i svenskan. Hörs!
Instagram @matildahollestein

Tjänar pengar!

Gokväll bloggen, sent inlägg idag igen. Kom nyss hem efter att ha jobbat i kiosken på LLA från 17-21. Är väldigt trött, kom hem så sent i och med allt efterarbete som ska göras. Började bra med att två liter vatten jag hållde i kaffekokaren rann ut över hela diskbänken, för att någon annan inte tömt den sedan tidigare. Hannas byxor sprack också, allt går så bra. Hade med mig henne som sällskap, det var skönt att ha någon man kunde prata med, var riktigt dött idag... Hon lånade min kamera som ni ser, riktigt fula bilder blev det, varsegoda. Ett enkelt sätt att tjäna pengar på i alla fall, så jag ska verkligen ta vara på de tillfällen jag få att jobba, hur bra som helst! Sliten somsagt, ska lägga mig och kolla Fråga Olle eller nåt haha, hörs imorgon! 
 

Min söndag

God kväll, blev väldigt sent bloggande idag! Började dagen med att sova nästan till elva, var trött efter all mat och allt skratt igår haha. Åt frukost och gick sedan till garaget och sorterade ridkläder och allt sånt. Rider nu på tisdag för första gången på 5 månader så det ska bi riktigt roligt! Sedan kom syster förbi med hundarna, tog en promenad med dom. Sedan vid sex ungefär gick jag till Astrid, så gick vi tillsammans upp till systra mi, skulle låna pengar av henne till mat. Vi tog bussen till norrstrand och köpte pizza och annan skit man inte ska äta haha, och åkte hem till Astrid sen och åt och kollade tv. Riktigt gött men är fruktansvärt mätt, och trött. Ska krypa ner i min varma säng och sova så fort jag bloggat klart! Haft en riktigt bra helg, hoppas ni också haft det! Puss 
 
Första bilden från instagram idag @matildahollestein


 
 
 

Lördagsmys!

Blev inget av att åka till stallet idag tyvärr, istället skulle jag och mamma till Skutberget och gå men självklart blev det inte av heller haha. Istället ringde jag Anna så kom hon över till mig en stund och pratade innan vi började baka kakor jag skulle ha med till Siri som jag åkte till senare. Subwaykakor i megastorlek, kan inte bli bättre! Duschade en snabbis innan jag åkte till Siri sen. Åt god middag och hade det gött innan finalen började, hoppades Anton eller Robin skulle vinna så vi satt och klämde sönder varandras tummar när dom räknade röster haha. Blev väldigt förvånad att inte Anton fick fler röster.  I alla fall, vi hade skitroligt och skrattade som idioter, speciellt åt alla fina bilder vi tog på mig haha, lägger kanske upp dom imorgon när Amanda skickat dom till mig herregud. Sen efter tolv tog vi bussen mot stan och hann precis byta till fyran så kom hem för en liten stund sen, trött och sliten. Imogon är det söndagsmys med Astrid som gäller, ska bli riktigt najs. Har inte träffats ordentligt på länge! Ligger i sängen och somnar när som helst, hoppas alla haft en bra kväll och puss på Robin som vann hela köret! Godnatt

De två första från instagram @matildahollestein, sista bilden togs i Siris spegel haha


 
 

Lördag morgon!

Mmmm tidsinställt morgoninlägg! Sover antagligen som en sten just nu, gud vad skönt. Bra idé där Matilda. Hör av mig i eftermiddag innan jag åker på tjejmys, puss!
 
 
         















 









 

Bilder från idag + instagram

@matildahollestein

 
Instagram @matildahollestein
 
 





 
 
 

Fredag!

Bakade dom förbannade kakorna igår äntligen! Gjorde degen rosa men tyvärr syntes inte det efter att dom varit i ugnen. Dom blev i alla fall väldigt goda! På kvällen åkte jag och kollade på Adam och hans klass som hade klasskonsert på sundsta. Överraskade honom med kakorna sedan när vi kom hem, ibland får jag allt till det. Tog det lugnt hela kvällen sen innan vi gik och la oss, var väldigt trött. Idag har jag inte gjort speciellt, skola och sen hem. Eller jo, var hundvakt igen så tog en promenad till Pappa och var där till halv tio ungefär. Imorgon om det finns ork ska jag till stallet på morgonen/förmiddagen bara för att jag fick sån himla lust för det! Bland det härligaste som finns att vara i stallet på morgonen. Tar såklart med mig kameran i så fall. Senare på kvällen ska jag och massa tjejer till Siri för födelsedagsmiddag och kolla finalen av melodifestivalen, blir grymt! Senare på söndag väntar mys med Astrid, har en bra helg framför mig. Så underbart föresten att det börjar bli vår ute, så skönt att vakna när det är fint väder ute! Ska sova nu, är trött som ett as som vanligt. Ha en bra fredag av det som är kvar av den!






 

Torsdag

Hola, snart helg! Sitter i skolan nu, börjar vid två och slutar strax före fem. Är hemma med lillebror ikväll för att mamma ska ut så ska försöka dra med honom på Adams klasskonsert ikväll. Är trött som ett aaaas även fast jag sov rätt bra och är hungrig för att jag glömde äta lunch innan jag åkte, bra där. är  Är även brutalt sugen på dom där kakorna jag skulle baka men aldrig blev nåt av det, måste verkligen baka när jag kommer hem! Vore ju för gott alltså. Ska försöka ta mig till stallet i helgen för skojs skull, börjar antagligen rida igen nästa vecka! Sjukt konstigt att det har gått 5 månader sedan sist. Har föresten blivit riktigt trött på att jag inte kommit igång med träningen än för att jag inte fått gymkortet. Innan jag får det p actic funderar jag på att köpa koer på friskis istället, då det finns massor av pass man kan gå på, även olika danspass som är asbra! Tränade där först, kanske ska fortsätta där då istället..? Random bilder varsegoda

Onsdag

Blev inga kakor, orkade inte baka ändå haha. Har haft en lugn dag, inte gjort speciellt mycket. Har varit hundvakt åt min egna lilla skrutt och även en hund till pappas jobbarkompis. Tog en promenad förut bara, riktigt skönt. Lagade mat nu med mamma på kvällen också, har verkligen gjort så lite som möjligt! Imorgon väntar skola, är sååå trött nu så ska sova snart. Första bilden är på mig för två dagar sen tror jag, den och de andra tagna med mobilen så ingen vidare kvalitet på dom tyvärr!
 
 
 

5/3

Godmornski! Vaknade vid elva, har bara en lektion idag som där ska vara hemma och svara på frågor så är ledig idag med, hur gött? Ska till vårdcentralen klockan ett för min magkatarr, har det varje dag och har haft det riktigt länge så det ska bli skönt att få det fixat. Vaknar ofta med ont i magen och så bränner det ordentligt i halsen och får nästan som kramper i bröstkorgen så det är riktigt jobbigt. Antar att det beror på all stress och att jag äter väldigt sabbt hemma så jag får kramp gör det nog inte bättre. Funderar i alla fall på att promenera dit, tar ett tag att gå men det vore riktigt skönt. Senare idag ska nog jag och Adam baka kakor, var väldigt sugen på det igår men inte alls idag haha. Blir säkert det när vi börjat baka dom! Sen om vi hinner kanske vi gör hemmaspa, vore mysigt. Måste börja klä på mig om jag ska hinna så vi hörs när kakorna är klara!

 
 

Middag med Hanna

Lyckades få ett bord åt mig och Hanna på Glada Ankan. Hon är verkligen bäst.Vi tog kycklingfilé båda två, jättegott. Blev hur mätt som helst. Vi satt där till efter nio någon gång innan vi tog bussen hem igen. Missade tyvärr melodifestivalen, hade velat se Robin och Anton haha men dom gick vidare i alla fall! Grymma, funderar på att göra cover på både Robins- You och Antons- Begging. Får se vad som händer med det... Bilder jag tog när jag kom hem mm. Inte bästa kvalitén kanske men det är något. Har beslutsångest så jag kan knappt välja ut vilka bilder jag vill lägga upp så ni får nästan alla som vanligt haha. Hörs!

Bild från instagram på maten @matildahollestein

 
 

Lördag

Gick upp tidigt idag för att jobba i kiosken vid tingvallahallarna från 8.14. Blir ganska trött efter sex timmar haha. Men det är lätta pengar så jag ska inte klaga. Ska ut och äta med Hanna på Glada Ankan eller Tempel sen, beror på om dom har bord. Tror dom har riktigt god mat båda ställena så det blir bra! Kanske bloggar sen, annars imorgon. Drog på mig dom vita byxorna idag också, känns så vårigt! Ha det mos

Såg en snygg katt när jag kom hem
 

Torsdag och fredag

Hej! Blev dåligt med bloggande igår eftersom jag var mycket med Adam. Vi spelade i alla fall badminton i tingvallahallarna först, innan vi åkte hem till mig en sväng. Senare tog vi bussen till Adam och lagade mat tillsammans.Sen idag vaknade jag hos honom då såklart, sen på eftermiddagen åkte vi in till stan och tog en fika mm innan jag åkte hem. Sen sist men inte minst drog mamma och jag en spontanare och köpte biljetter till genrepet för melodifestivalen i LLA, en timme innan det började. Fick gymma platser och det var riktigt bra! Måste säga att Robin Stjernberg har sjukt grym röst. Nu ska jag sova, har hänt massor idag och är väldigt trött. Godnatt

 

 
 
 

RSS 2.0