Fredag

Min fredag spenderades hos Linnea, och det blev en bra kväll med mycket folk. Jag kom hem väldigt sent och har vilat mest hela dagen. Snart ska jag till pappa och äta middag med honom, innan jag ska tillbaka hit till mamma och göra adventsfint. Känns sjukt att det redan är december, hösten har bara susat förbi. Men skönt är det för jag längtar till våterminen. Jag har så otroligt mycket att göra så jag vet knappt var jag ska ta vägen, stor personanalys i psykologi vars bok jag har glömt i skolan, uppsats med 60 frågor som ska besvaras, prov, redovisningar, gruppuppgifter och jag vet inte allt. Imorgon ska jag även jobba fyra timmar, skönt men lite stressigt det med. 

Det mest rogivande som finns

Har inte ridit mycket alls i höst, var tvungen att sluta på KRK där jag red på grund av att jag läser så mycket extra hela tvåan, och även trean. Jag skulle kunnat dra ner och bara rida lektion en gång i veckan, men det är nästintill omöjligt känner jag. Ska jag hålla på med hästar vill jag vara lika aktiv som förut istället för att komma dit endast för en ridlektion per vecka. Ännu ett hinder är att jag själv inte har körkort eller moped eller kan ta bussen dit då det inte går någon i närheten av mig. Ska ge det en chans nästa termin eller i trean och om det inte passar då heller ska jag ta tag i det efter gymnasiet då jag förmodligen har helt andra förutsättningar. 

Ny vecka


 
Har så mycket att göra, så uppdateringen lär fortsätta vara ganska dålig ett tag. Men jag gör så mycket jag hinner! Ny vecka, är hur sliten som helst och har jobbat hela helgen. Viket även inneburit dåligt med sömn, och ännu en vecka utan sovmorgon en enda dag. Igår åkte jag och Adam till stan och åt kebabpizza, tjockissöndag hade vi den lilla stunden vi träffades. Sedan åkte vi hem och tog det lugnt, åt godis och kollade film. Dåligt med foton nu, en bild från i vintras när vi åkte skridskor i snön haha där jag förövrigt hade väldigt mörkt hår. 

20/11

Åkte till Adam igårkväll efter att jag pluggat matte med Viola. Vi sov riktigt länge imorse, hade endast en lektion där jag faktiskt sov istället för att jag är så sliten. Jag var hemma runt fyra och har bara städat och ätit med lillebror sedan dess. Dock hände något obehagligt, jag fick någon hjärtrusning, såg suddigt och skakade i kroppen för några timmar sedan. Kändes som jag skulle falla ihop i närmare två timmar, vilket var läskigt och jag vet inte vad det berodde på. 
Lillebror Ludvig kom hem med varsin kebabrulle senare så vi har bara ätit och kollat tv. Har legat i soffan sedan dess. Ska plugga engelska till imorgon innan jag kastar mig i sängen, denna bild på min hund är nog likvärdig med hur jag mår haha. 
 
 

 
 
 
 
 
 

Söndagsångest

Har haft en svajig helg, mysigkväll med Adam innan jag och Anna hade ätarkväll. På lördagen jobbade jag tidigt fram till ungefär lunch. Sedan kom mormor hem till oss vilket var mysigt, innan jag sedan jobbade igen på kvällen. Denna gång med något nytt, öppna och stänga utvisningsbåset samt räkna skott på mål. Alltid kul att göra nya saker så att jag sedan fler jobbtillfällen. Idag har jag sovit ut för första gången på väldigt länge. Är elt slut och har väldigt jobbig magkatarr på vardagarna. Märks verkligen på helger när jag inte vaknar av väldigt ont i magen, vilket jag gör några timmar innan jag ska gå upp varje vardag. Gör riktigt ont, sedan när jag äter frukost krampar det än mer och känns som att jag ska spy. Inga trevliga morgnar jag har. Jag hade detta i våras senast och på sommarloven försvinner det. Det återkommer när jag är för stressad, så jag ska försöka få tabletter igen så kommer det säkert bli bra.
Kan inte förklara hur mycket jag verkligen saknar sommar och värme! Alla är bruna med solblekt hår, fräscha och glada. Tur att veckorna bara springer iväg, snart är det redan jul innan året sedan nåt sitt slut. En bild från i somras strax innan skolan började igen, åh vad jag längtar tillbaka. 

Ikea

Slutade innan elva i torsdags, så jag och Viola tog en sväng till Ikea. Lunchade och köpte massa ljus till mitt rum för att göra det mysigare! 

Min födelsedag

Min dag började med väckning på sängen av mamma och lillebror, pannkaka och paket.
Senare frukost med även pappa och syster. Godaste våfflorna jag någonsin ätit.
Kvällen spenderades men nästan hela släkten, god mat och tårta.
Fick en hel del väldigt fina presenter, hade en riktigt bra dag!
 

Låt det bli jullov

Har haft en helg med födelsedagsfirande, både för en kompis och mig själv. Har inte bloggar mycket då jag har låtit andra saker gå före. Men nu är jag tillbaka i vardagen och kommer blogga regelbundet. Sitter nu i skolan så jag får skriva om min helg och födelsedag senare idag. Jag känner hur sliten jag är av skolan och allt runt omkring så nu blickar jag mot jullov. Är väldigt trött och motivationen är inte på topp, så det gäller att hitta något sätt att inte tappa den på. Börja ta med termosmuggen med kaffe till skolan kan ju vara ett sätt att hålla sig vaken på i alla fall haha, hänger över datorn när jag skriver.
Ett sak som kan vara bra när man är sliten och allmänt trött på det mesta är att fixa om hemma. I rummet överlag, rensa garderober/byråer, lådor, allt. Uppdatera med nya kläder, själv har jag inte köpt kläder på jag vet inte hur länge. Flytta om möbler kanske, köp ljus eller vad som helst. Små förändringar kan göra mycket och slippa känna att man trampar runt på samma ställe utan att det händer något. 
På underbara Matildas blogg hittade jag en blogglista där man varje dag har något att skriva om som inlägg. En möjlig idé för att hålla skrivandet igång? matildajolin.blogg.se

Blickar mot helg

 
Har haft en riktigt stressig vecka vilket har märkts på hur lite jag hunnit blogga. Kort dag imorgon med dans på idrotten. Ska även ha hunden hos mamma i helgen vilket blir mysigt. Senare ska kvällen spenderas hos Amanda för födelsedagsmiddag. Sen, äntligen på söndag är det min tur att fylla år. Dock blir det inte som jag tänkt riktigt, då Adam jobbar i stort sett hela helgen och ingen som kommer göra våfflor till mig med andra ord. Är inte speciellt glad över det, fler våfflor till mig dock om jag får någon annan att göra det. Var hos frisören igår och färgade tillbaka till min naturliga hårfärg, som jag inte sett på väldigt många år. Trivs väldigt bra i det ljusa och vill helst ha kvar det men ska låta håret vila vad gäller plattång, hårblås och blekning. Håret kommer återhämta sig fort och jag ser fram emot finare och längre hår. Måste även berätta att iLash- ögonfransserumet jag testat i drygt en vecka, redan gett resultat och fransarna ser mycket finare ut. Nu ska jag sova, himla skönt att veckorna går så fort!

Brunch

Glömde blogga i helgen från när jag och min fina vän Matilda brunchade, dock är detta en bild tagen från hennes blogg från vår goda frukost vi gjorde för några veckor sedan. Vi hade i vilket fall med allt möjligt gott, så det ska vi snart göra om! Imorgon väntar ett matteprov i stort sett alla går och är nervösa för, och jag är inte ensam med känslan av att det nog går åt skogen. Skulle så mycket hellre dra hem folk på brunch och morgonmys än att gå till skolan imorgon. På tal om mat har jag smått börjat planera min födelsedag som är nu på söndag, brunch med nutellavåfflor är mitt enda krav än så länge! Ska utnyttja enda dagen på året jag får styra och ställa som jag vill, haha. Har dock haft en bra dag förövrigt, först skola och sedan en spontan fika med Linnéa, Oscar, Albin och Kevin innan vi alla åkte hem och gav matten en chans. Länk till Matildas fräscha blogg finns här matildajolin.blogg.se

Sammanfattar lovet

Lovet jag tjatat ganska bra om i tidigare inlägg är redan över. Har inte gjort i närheten av vad jag tänkt, mest gått runt med ångest över att jag inte fått saker gjorda. En ond cirkel blev det, och nu sitter jag med sociologi och spanska mellan inläggen. Träffat kompisar, varit hundvakt, sovit och träffat Adam lite är i helhet allt. Höjdpunkten var utan tvekan klassfesten jag skrev om tidigare, riktigt bra var det. Verkligen kul att det finns så många sköna prickar att lära känna mer. 

Oändligt många ljus

Då jag inte kunde ta mig till kyrkogården igår åkte jag dit förut. Svårt att beskriva hur fint det var med alla tusentals ljus som fortfarande står tända. Det både värmde och sved på samma gång.

Underbara fredag

I fredags hade vi vår första klassfest detta år, som belv riktigt lyckad. Bland de bästa kvällarna på länge och stämningen var hur bra som helst. 

Värme

Bild från i somras, då mycket var så bra. Oväntade och tragiska händelser som gav flera av oss ett rejält slag i magen, men ändå så lugnt och skönt. Bara sitta ute, grillen igång och musiken på. Kan dock inte säga annat än att jag längtar till jul och allt mysigt vintern innebär, men längtan efter sol och värme lockar lika mycket. I och med detta har jag och min kära pojkvän börjat kolla resor. Hur skönt vore det inte att komma bort från regnet en vecka? 

RSS 2.0