Ögoninflammation


Har lyckats smita undan mamma och lillebrors slänga av ögoninflammation fram till igår, då vänstra ögat började bli rött. Imorse var ögat helt ihopklibbat och är blodrött i vrån och kanterna. Svider svider gör det, och jag hoppas att det håller sig till ena ögat bara. Därav första bilden, har varit sjuk så det räcker för flera år redan haha, vill inte mer 
 

Svartvitt

 
 
Ligger i sängen helt vaken då halsen gör så fruktansvärt ont. Redigerar lite bilder till svartvitt och försöker fokusera på annat än halsen. Kan plötsligt varken svälja prata eller existera utan att det värker som sjutton. Härligt 

Hej du glade, ta en spade och gräv ner dig så jag slipper se dig

 

Halsplommon

 
Som pricken över allt som är så nice för tillfället har både jag och Adam dragit på oss någon jävlig förkylning som främst satt sig i hals och näsa. Halsmandlarna är såå svullna och värker som sjutton, och näsorna är täta. Så typiskt 
 

Sommarkänslor och påsklov

 
Hello, inte mycket bloggande under lovet men njutit har jag gjort. Här är några bilder, pappas underbara mat och min nya idé till islatte hemma. Vädret har varit helt sjukt underbart, hoppas verkligen det fortsätter. Är en solknarkare verkligen. I veckan väntas tre prov på tre dagar, sedan Valborgsplaner och annat mys. Nu ska hag dyka ner i pluggböckerna innan jag lägger mig, hörs!

Frippfix

FÖRE:
EFTER:
Fick besök av Ulrika på morgonkvisten för lite frippfix. Klippte ca 15 cm och tog en del i luggen, vips. 
 

Golden Kiwi

Har hittat den godaste drycken, Aloe Vera- Golden Kiwi. Smakar sommar, hur gott som helst. Har inte provat de andra smakerna så jag kanske inte ska uttala mig om att den är bäst men uj så god. 

Ja tack

 
 
 

Black

 
Rotade fram den senaste nyårsklänningen i helgen. Ska användas framöver, helt vanlig med djupare rygg. Enkel och stilren.

Familjebok- Perfect Match

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=5834464 
http://sverigesradio.se/sida/images/93/3238556_1600_900.jpg?preset=article 
 
Familjebok är ett skönt gäng där min Adam står för sången. Han har skrivit låten "Perfect Match" och tillsammans är de med och tävlar i Svensktoppen Nästa, vilket innebär att vinnarna erbjuds en plats i Melodifestivalen. Alla låtar som är med och tävlar från Värmland kommer spelas under ett antal veckor i radio P4 och under de veckorna gäller det att rösta. Låten finns att lyssna på i länkarna samt mer information. In och gilla dem på Facebook så får ni hänga med på vad som händer och rösta så mycket ni orkar, röstningen startar den 25 april. Värt att nämna att låten släpps på bland annat Spotify och Itunes den 2 maj. De är superduktiga så hjälp till att sprida, kram!

Solapola

Har bestämt mig för att lägga sommarjobbets lön på en resa. Cypern eller Turkiet är det jag ska satsa på. Kryper i mig av längtan att åka utomlands. 

-

 
 
 
 
 
 

Kära magkatarr

Vaknade och kände mig utvilad och pepp på att åka till skolan imorse, men icke. Sitter hemma med böckerna även idag då det varvas med kramp. Gjorde precis en mild lunch med jordgubb/banansmoothie till, snällt mot magen. Ska fortsätta med pluggandet hela dagen och förmodligen träffa min skit ikväll efter nästan en månad. 

Rubrik

Tog en paus och fixade naglarna efter att jag kokade ihop min mästerliga soppa. Blev kalasgod, och full med bra saker. Råkade dock hälla i vegetablilsk matlagningsgrädde i kaffet istället för mjölk när jag ändå var igång. Dagens haha, smakade helvete. 

Vitaminboost

 
Hade en jobbig natt, kunde inte sova beroende på hur mycket jag är stressad över. Imorse sa kroppen ifrån genom att stänga av, kunde verkligen inte gå upp. Gjorde en vitamin- och proteinrik frukost och är lite piggare. Ska plugga resten av dagen och ta det väldigt lugnt! 

Sommar.

 

Söndag


Avslutade gårdagen hos Andrew med massa skönt folk. Sov halva dagen idag innan dansen. Bästa botemedlet mot söndagsångest, utan tvekan. Sedan slängde jag ihop lite grus, svart quinoa med thaigryta och lite banan. Gott och bra för magen!

 
 

Bon Iver- I can´t make you love me/ Nick of time

 
 
 

Let it grow

Vill verkligen ha ett längre och starkare hår. Har tvättar, blåst och även plattat håret var dag i flera år vilket inte är särskillt skonsamt. Imorgon börjar jag med ricinolja som ska skynda på hårets växtprocess med upp till flera centimeter per månad. Dessutom har jag tvärslutat med både hårblås och plattång. Istället har jag håret i en fläta på kvällen, vilket stillar det mina koskskruvar lite samt skyddar håret från att gå av på natten. Dessutom inpackning en- eller två gånger i veckan. Att massera hårbotten några minuter vid schamponering är kalas som stimulering, och ska hjälpa till för ett friskare hår. Samt se till att ge håret tillräckligt med fukt, viktigast av allt. Kommer märka resultat snabbt, ska ta före- och efterbilder vad gäller ricinoljan. 

RSS 2.0