28/1

 

Smile

Bilder från sommaren som var, förmodligen svårslaget att le så mycket som vad jag gjorde haha. 
 

-

Jag och hunden i somras, saknar värmen något enormt. 

Slutet på veckan, början på ångest

Har haft ännu en vecka fyllt med plugg upp över öronen. Och först nu har jag blivit frisk från min långdragna förkylning på nästan 3 veckor. Helg vad välbehövligt, pluggade in i det sista på fredag eftermiddag innan jag tillslut beatämde mig för att ta helg! Sedan har jag bara tagit det lugnt tillsammans med Adam. En stunds jobb klämde jag in också. Dansen, raggan, hade sin början idag, något roligt att se fram emot mitt i ångesten de flesta befinner sig i på söndagar. Ser fram emot att få träna, det bara kryper i kroppen. Så typiskt att bli sjuk så himla länge just för sakens skull. Veckan har i vart fall endel roliga planer, bortsett från prov och annat. Så nu ska jag krypa ner i sängen, hörs!  

New in

Fick med mig välbeövliga träningskläder och underkläder hem i helgen. Två sportbh:ar som är hur sköna som helst, träningströja, skor, shaker, samt linne jag fick av Adams föräldrar i julklapp. Superbra bh från Twilfit (vit), rekomenderas!

Not giving a flying fuck

 
Stunder när man har mycket att göra varvas stresskänslorna med att kanske strunta i allt istället haha? Saker som egentligen ger mer motgångar än gott. 

Summerfits

 
 

-

 

Min stora svaghet

Chailatte, och chailatte utan gränser. Kan vara bland det godaste som går att dricka och espressohouse har utan tvekan den bästa. Chaite är också väldigt gott, speciellt bra när man ska plugga. Sitter en stor kopp i handen bredvid böckerna just nu, hur gott som helst. 

13/1

Fortfarande sjuk och ska just dyka ner i allt plugg. Tre muntliga redovisningar samt två inlämningar. Sist men inte minst en uppsats i historia, längtar tills veckan är över. 
 

Cravings

Har börjat ögonen för att utöka min garderob vad gäller träningskläder och skor. En nu burk Raspberry Ketone är på beställningsväg hem och jag ser fram emot att komma igång så fort jag blir frisk. Införskaffade ganska nyligen ett par sköna träningstights jag hittade på gymgrossisten. Dessa Nike Free Run i neon/rosa är ju så snygga men i princip omöjliga att får tag på. Beöver ett par nya skor att ha på gymmet inomhus, högst upp på min wishlist just nu. 
 
 
 
 
 
 

Inspo

 
 
 
Inspiration, Victoria Törnegren 

Sjuk

Har legat hemma med feber, halsont och huvudvärk sedan onsdag kväll och först idag ha rjag orkat plugga. Gjort mer än hälften av en inlämnningsuppgift samt planerat hur jag ska få ihop det, har verkligen ALLT man kan tänka sig nästa vecka. Samtidigt snurrar utomlandsresan runt i huvudet på mig, vilket får mig att tagga lite bland all skola och kyla. Nytt gymkort på Actic på Sundsta är förmodligen något jag ska investera i, tror jag kommer få mest träning gjort om jag tränar så nära skolan och hemmet som möjligt, mest tidsvinnande dessutom. Mer Strepsils och plugg, sen intar jag sovmode. 

Nike air max

 
 
 
 
 

TRIANGL

 
 

-

 

Summer planning


Jag håller på att försöka få till en resa till något varmt ställe i sommar. Har pratat på det med några och det vore så himla underbart. I sommar kommer även vår stuga i lilla Sillerud bli färdigrenoverad, och kusten har vi. Känns som det kan bli en riktigt bra sommar bara gör något av alla idéer man har. 
 

Till salu!

Säljer dessa snygga TIAMO-skor, svarta och liknande de från "Jeffrey Campbell". Aldrig använda, säljer dem på grund av att de är i fel storlek jag inte kommer växa i. Passar dig med storlek 40, men även 41. 
Ordinarie pris 599kr, säljes för 499kr. Maila eller ring/smsa 0727-110550, [email protected]
 
 

Throwback sunday

 
Tittar igenom gamla bilder då och då och hittade denna. Påväg till balen i nian, något ljusare i håret än idag haha. Saknar det men har min naturliga så länge jag orkar nu, för hårets skull. I vilket fall ett roligt sommarminne att se tillbaka på. 

Hemmaspa

Efter allt firande är man ganska sliten- så vi slängde ihop ett improviserat hemmaspa. Välbehövligt och gaska roligt, vårat utbud av spagrejer var inte speciellt stort, men hur mycket finns det inte som man kan göra av saker man har hemma? Peelingar, oljor, ansiktsmasker, inpackningar och allt. Och en lång dusch på det, kan inte bli mycket bättre. 
 

New Years Eve

 
Nyårsafton firade jag tillsammans med Adam och Oscar och i fick ihop en god men ganska salt middag. Vi hade det mysigt, tog det lugnt och bara umgicks. Ett mycket bra avslut- och början på det nya året. 

Stockholm

 
Adam och jag passade under mellandagarna på att åka till Stockholm och utnyttja tiden med shopping, mat och egentid. Har nämnt det i tidigare inlägg, och vi hade det riktigt bra. En natt på ett hotell vi båda nog hade lite höga föväntningar på, men poolen på taket var verkligen höjdpunkten. Utsikt över stan, underbart. Andra dagen fortsatte vi med shoppandet men ändå fick jag nästan ingenting med mig hem. Bortsett från det var det en lyckad helg. 

Julafton

 
Julafton spenderades med i stort sett hela släkten hos min moster. Morgonen började hemma med mysig frukost och paket innan vi åkte vidare. Massa god mat och mycket trevligt folk!

Åter

Hej! Har verkligen lagt bloggen bredvid allt annat för ett tag. Jag har firat jul, nyår, umgåtts och hittat på andra äventyr. Jullovet har varit mycket välbehövligt, och tyvärr går det mot sitt slut. De sista dagarna kommer spenderas på mitt rum bland böcker och instuderingsfrågor. Min kamera har inte varit igång och jag har därför inte fått kvalitétsbilder bättre än med mobilkamera att lägga upp här. Den ska snart vara igång, ett minneskort samt lite annat. Vore kul att fotografera där bilderna blir rolig att se på. Lär hålla bättre uppdatering nu igen när allt dragit igång!

RSS 2.0