Dagens pyssel

 
Idag var det kort dag i skolan så jag tog en tur på stan innan jobbet. Hittade eventuellt grejer till studentfesten imorgon med temat "Ursäkta jag måste kommit fel" men har inte bestämt vad jag ska vara ännu. Får sova på saken, ha't!
 

Nattaplugg

 
 

Halkbana 24/11

 Började veckan med både körlektion och sedan halkbana som tog upp halva dagen. Helgen har varit lugn, var väldigt sliten förra veckan eftersom jag slutat med medicinen. Mycket jobb och skola denna veckan så jag hoppas den blir bättre än förra!
Ser såå mycket fram emot julpynt och pyssel som börjar nu, förmodligen den mysigaste högtiden på året. 

18 år!

Igår äntligen fyllde jag 18, som jag längtat så till! Körkortet är det jag sett mest fram emot med detta och det ska bli så underbart. Har varit sjuk sedan slutet av spexet och är det fortfarande, men jag var roligt nog ganska pigg på själva födelsedagen. Natten till idag var dock väldigt jobbig och vi vet inte helt vad det berodde på. 
Jag blev så fint uppvaktad på morgonen och hade sedan endast en lektion, innan jag sedan hade körlektion för att fira med släkten på kvällen. Riktigt trevligt var det, med många fina presenter och god mat. En lyckad dag helt enkelt!

Rubrik

 
 
 

RSS 2.0