Brunchnice med min man

 

Fancypancy

 
 

Älskade väder

 
 
 

The Bed I Made- Allen Stone

 
 

Flight of the bumblebee

 
Fick syn på en söt humla när jag fotade, förstå vilket skönt liv. Åka runt mellan blommor hela dagarna, dock aningen små vingar för deras knubbiga kroppar. Jag ska nog bli en humla någon dag, filosofiskt värre. 
 
 

Säljes

 Min före detta ridutrustning säljes billigt för att få dem väck, hör av er vid intresse eller med info!

Helg

 
Har haft en konstig vecka, mycket blandat. Vaccinerade mig inför min och Adams resa i sommar, ska bli så himla skönt. Bokar vilken dag som helst, två veckor i värmen. 
 

Hårkur

Äntligen landade ricinoljan här hemma, börjar idag i hopp om längre och finare hår! 

Perfect Match

 
 

Alla tiders

Har haft ständig hög puls länge, och ont i bröstet av och till. Rusningar emellanåt, var tillbaka i skolan i fredags men den glädjen dog väl lite sen då jag fick åka till vårdcentralen en stund efter. Fick kalashög puls och blev väldigt yr, kollade EKG och annat spännande med klisterlappar runt bröstet. Aningen lustig känsla att vädra rattarna utan att det är något konstigt haha, alla tiders. I vart fall, har ju en app som mäter puls, hur smart är inte det, och den har legat runt 85-100 länge. Pulsen ska ligga omkring 60-80 om jag inte är fel ute, fast även det är olika från en person till en annan. Min var i alla fall på 108, de andra värdena minns jag inte. Ska tillbaka om några dagar igen så det blir fint snart hoppas jag!

Sluta aldrig le

 

Kär i gamla kläder

 
Har lånat hem Adams tjocktröjsfynd från Stockholm som vi hittade på vår lilla semester där i vintras. Alldeles för stor är den vilket jag älskar. Oversized, udda och mysiga ska de vara, ett plus är ju att den luktar herrparfym så dessvärre stannar den nog hos mig haha. 
 

Ricinolja

Har just beställt detta hem, lite väl optimistiskt att köpa två baotaflaskor kanske men fungerar den så är det ju kalas. Beställde från bodystore, 2 st 500ml- flaskor för ett lika billigt pris som pytteflaskor här i stan. Har hört delade meningar om denna men det återstår att se!

5/5

 
 

Stabilt

Valborg, 20-årsfirande, sjukdom och annat smått och gott är så jag sammanfattar veckan som varit. Är snart blivit frisk från ögoninflammationen och hals/feber vilket är så skönt, känns dock som jag inte vilat ordentligt och är lite hängig än. NU ligger jag äntligen i sängen och är som en urpumpad luftmadrass av hela kalaset tillsammans. Ska bli oerhört skönt att somna i lugn och ro och förhoppningsvis må kanon imorgon. 
 

RSS 2.0