Premiär på UNO

För dryga två veckor sedan tog jag tummen ur och anmälde mig samt flera superduktiga killar till konserten som ägde rum på UNO i lördags. Vi alla jobbade tillsammans i sommar med att spela och sjunga i stan, fast då satt jag vid pianot. Det gick bra för att vara min första gång på scen där jag sjöng, med övrseende för min täta näsa och tjocka hals. Lägger eventuellt upp en video! Som det ser ut spelar vi igen den 15/3 i samband UKM, där vi är med och tävlar om att gå vidare till större spelningar. Riktigt roligt var det. 

Rainy tuesday

Idag var inte en bra dag, började med samhällskunskap där det var eget arbete. Fick avbryta det på grund av kramperna i magen och lade mig i vilorummet på skolan fram till, lunch innan jag sedan åkte hem. Blev bättre fram på eftermiddagen, men fy vad jobbigt det är. 
Fick hem bikinin idag, och dessvärre var den sådär knallrosa som den på hemsidan inte verkade. Så den ska bytas till svart, alltid säkert. 

Pink

Beställde just en bikini från nelly.com, vågat med rosa då jag vanligtvis inte använder plagg i den färgen. Dock är den inte lika "skrikig" som den verkar på bilden. Himla söt och enkel. 

Söndag

 
Har varit hemmai princip hälften av tiden några veckor beroende på magkatarren, som visade sig vara ganska illa och lett till en tarmspricka. Och det suger, eftersom jag har ont av det varje dag vad gäller sömnsvårigheter, kramp, sura uppstötningar, hög puls, magont osv. En faktor till varför bloggandet blivit lite lidande. 
Annars ser jag fram emot en ny vecka, har repat hela helgen och träffat Adam en snabbis igårkväll. Hann även med två fikastunder med gamla vänner, vilket var mycket mysigt! Imorgon ska jag göra en förändring vad gäller håret, samt fika med Matilda förhoppningsvis. Himla mycket fika på bara några få dagar haha. Som avslut på min helg åkte jag till pappa som jag träffar alltför sällan, lagade mat och hade det bra. Nu ska jag somna medan jag lyssnar på skön musik. 

Do what you want

 

RSS 2.0