Jobb!

Hej, har knappt tid att blogga längre för att sommarjobbet tar upp så mycket tid. Men jag har så grymt roligt, repar varje dag med ett skönt gäng och två ännu grymmare ledare från musikhögskolan i Stockholm. Helt okej sätt att tjäna pengar på, kan inte klaga. Ska försöka uppdatera oftare under dessa veckor men har väldigt mycket att göra och jobba på hemma som man sedan ska kunna dagen efter. Men nu är jag ledig fram till måndag vilket är väldigt skönt! Några halvbra bilder från idag :) 
 
 

Myskväll hos Klara

Som jag sa igår var jag hos Klara på kvällen för lite inflyttningsmys. Åt jättegod mat och ännu godare efterrätt sen! Satt ute och pratade och hade det bra resten av kvällen. 
 

Första dagen på sommarlovet!

Började dagen med att sova länge, sedan tog jag, Viola, mamma, mormor och Lennart en tur till Fiskvik ute på Hammarö. Åt massa gott, solade och mådde bra. Skön start på lovet, nu ska jag göra mig i ordning och skynda mig till Klara som har inflyttningsfest, hörs!
 

Lots of Love

Började med Familjebok där Adam sjöng, sedan några olika bland annat Bara på låtsas och sist Panetoz, bra kväll!
 

Sköna människor

 

SOMMARLOV

Och äntligen var det min tur, SOMMARLOV!
 

Student

 
 
 
 
 
 

Studentbal 2013

Bilder på bland annat Adam och Viola före studentmiddagen på CCC
 
 

Fix inför studentbal

Försov mig stenhårt imorse, vaknade elva istället för åtta. Tur att jag inte hade några lektioner idag ändå, men skulle ju lämnat in alla böcker.. Det gör jag imorgon istället, bev även precis klar med en av uppgifterna så nu är det bara en kvar. En jävlig sådan, digitalkompetens ihopklistrat med en stor muntlig redovisning i engelska om ett land i Afrika med powerpoint. Måste följa exakta instruktioner på centimetern, usch. 
 
Åkte till stan både på förmiddagen och senare, kollade grejer inför skolavslutningen och balen med syster. Efteråt åkte vi till pappa och åt fräsch cesarsallad med stora krutonger och lite annat, gott! Hände en liten olycka med dressingen i ansiktet på Viola också haha! Sedan försökte vi göra något av hennes hår till imorgon, lockade hela och provade någon slags uppsättning. Blev inte jättebra så ett nytt försök imorgon, hoppas det funkar med tanke på att balen är på kvällen. Sminkade henne och fixade naglarna, fransk manikyr som blev riktigt bra. Nu är jag trött och klockan är snart två på natten, varför pluggar man alltid så sent man bara kan.. För att det är så förbannat tråkigt. Men skönt som bara den när det är klart, blir kul imorgon och se alla fina som ska på bal. Lär bli många fina bilder!
 

Min helg!

Hej! Har haft en relativt bra helg, i fredags hade jag bara mattelektion där vi fick reda på resultatet på nationella provet och hela betyget. Är jätteglad att det gick bra, har ju inte haft matte mer än drygt tre månader på hela ettan eftersom jag varit sjukskriven. Så det kan jag vara nöjd med. Senare den kvällen åkte jag till Astrid där det tillslut var massor med folk, nya och gamla. Riktigt roligt var det, kvällen blev kalasbra. 
 
På lördagen åkte Adam och jag till Sommaro för att spela golf, en bana med nio hål. Har bara spelat riktig golf en gång tidigare så jag är ju inte speciellt bra haha, men det var kul trots att jag förlorade megastort. Det avslutade vi med världens godaste glass, solero med mango eller något sånt mmm! Prinsessbröllop var det ju också så det såg vi lite på. Senare den kvällen åkte vi till Adam där vi grillade. Blev jättegott och vi fortsatte kvällen med kubb och kortspel. Gick inte peciellt bra för mig där heller, det är inte mycket jag är bra på verkar det som haha. Sov där i alla fall, vaknade sent och har bara tagit det lugnt hela dagen. Inte gjort något alls i princip. Jag kom hem vid sju och fick träffa min syster som kom hem från Magaluf inatt. Sjuk har hon blivit också, som jag. Fast det är bättre på mig nu som tur är. Synd om henne som har bal och studenten framför sig så jag hoppas verkligen att hon blir frisk. Hon hade med sig choklad till mig och lillebror som är jättegod! Fick även en present av Adam han hade med från Ayia Napa, en kylskåpsmagnet med två åsnor som parar sig. Skön han haha. I alla fall, direkt när jag kom hem gjorde jag middag till mamma och mig. 
 
Imorgon ska jag antagligen till skolan en sväng, har ingen lektion men måste sätta mig och plugga och kanske lämna in böcker. Jag ska även fixa naglarna på Viola (min syster) inför balen vilket ska bli roligt, ska piffa till mina egna också kanske! På vägen hem idag köpte jag en hårinpackning, värmeskydd till håret och puder med mera. Nu ska jag kolla lite på en imlämning jag måste börja med sen är det sängen som väntar! 

Nationaldagen

Gick upp ganska tidigt igår och städade hela huset, behövdes ganska hårt! Var ledig igår också vilket var skönt. Har lyckats dra på mig en förkylning, snorar och har ont i halsen ibland men det är ganska lugnt. I alla fall, på kvällen igår hade musikarna vårkonsert i sundstaaulan så jag åkte och kollade på. Ulrika var med också, kul att se henne lite eftersom vi bara träffas ibland i skolan bara. Senare kom Adam och sov här. Har inte gjort speciellt mycket idag heller, vi spelade lite golf hemma på morgonen haha. Har vilat lite och sedan gjorde jag middag till familjen. Lugn dag bara. Godnatt! 
 

Klänning!

Hade klänning på mig idag, nu är det sommar på riktigt!

Fullt ös!

Hej! Har ju inte bloggat på flera dagar men jag kan meddela att jag nästan är helt klar med allt skolarbete tack vare det! Har gjort alla nationella, muntliga redovisningar, inlämningar mm, äntligeeeen. Har bara en muntlig presentation och en inlämningsuppgift kvar. Underbart skönt, är väldigt sugen på att åka på semester ska ni veta. Anna är i USA, min syster är i Magaluff och Adam kom hem från Ayia Napa någon gång idag. Och det är inte mer än en vecka sedan pappa kom hem från Kroatien. Studentresor och födelsedagspresenter dock, men inget jag blir mindre avundsjuk på! 
Har haft massor för mig under veckan, grillat en hel del har jag gjort. Det är jag som har stått för middagen ganska ofta faktiskt haha. Träffat mormor när hon har varit här, vilket borde ske oftare. Detsamma med pappa. Firade pappa i måndags när han kom hem från sin resa, överraskade med tårta och mys när han klev in genom dörren. Sedan har det varit en blandning av allt möjligt, ridning, vårkonsert med Victor och Andreas från klassen jag gick i på Älvkullen först, badat, solat, spelat golf för andra gången och det gick rätt bra ska ni veta, sedan har jag tagit tag i mig själv och promenerat! Gick ca 4,5 km imorse och drog till med en brakpowerwalk i eftermiddags ända från huset till Hammarö! Dryga milen blev det. Nu har jag svinont i knävecket av någon anledning, och på vänstra låret som ett blåmärke på insidan känns det som? Ont gör det så det var ingen bra start på träningen, tog nog i för hårt för snabbt. Ha det! :)

 

RSS 2.0