Finmiddag

 
Efter allt firande, fotograferande och annat kul åkte jag till Adam för att laga mysmiddag. Pappas supergoda blåmusselrecept provade jag för första gången. Blev enligt mitt eget tycke kalasgott. Passade på att göra mig sommarfräsch i håret i samband med allt kring studenter, och även resan. Vi åker redan på tisdag, och det ska bli såååå kul 

 
 
 

-

 
 
 
 
 

Student- 2014

 
 

Balfotografering 2014


En otroligt fin dag, från förmiddag till strax innan fotografering var det styling åt Julia som gällde. Hår, smink, naglar och allt möjligt. Och fin blev hon! Är mycket nöjd med resultatet, även hon så vitt jag vet. Sedan stod jag dessutom för en hel del fotogtafering av vackra människor, mestadels personporträtt. Efter två års stylande och fotograferande av andra kommer det äntligen vara min tur nästa år, ska bli så galet roligt. Snabbt iväg och fota nästa är ungefär vad sista bilden visar. Sprang närmare tre varv runt hela Sandgrund för att hitta alla som skulle fotograferas, och kul var det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blindtarmsinflammation

I onsdagsnatt fick jag på kvällen väldigt ont i buken, kändes ungefär som kraftig mensvärk eller liknande. Hade varit på sundstas vårkonsert och var tvunden att åka hem direkt efter. Drygt en timma senare fick jag en härlig dos morfin för att kunna transportera mig från sängen till ambulansen. Sedan tjoffa till akuten, värsta smärtan jag någonsin varit med om utan tvekan. Hade både mamma och Adam med så det kändes bra under omständigheterna. Fick ytterligare morfin under natten och efter ultraljud samt andra rmindre roliga undersökningar fick jag läggas in strax innan fyra på morgonen. Ingen operation gjordes eftersom blindtarmen inte brast, som tur var. Dagen efter fick jag åka hem på eftermiddagen. Fick besök av både Tobias och Julia, vilket var roligt! Sedan tog jag en mycket långsam pingvinpromenad i korridorerna tillsammans med Julia, med tanke på min gångstil haha. Morfin är nice. 
 
Från en sak till en annan, mitt under detta kaos vinner min pojkvän i bandet Familjebok "Svensktoppen Nästa" här i Värmland. Detta som jag tjatat så om, alla mina delningar och statusar på Facebook som man omöjligen kan ha missat från min sida. De är nu ett steg närmre en plats i Melodifestivalen 2015, nu fattas att de blir en av de 8 som väljs ut att gå vidare till Lisebergsfinalen i sommar, samt vinner där. Att de kommit såhär långt är dock över deras förväntningar så alla är otroligt glada. Hur coolt vore det inte om de vann.. 
 
 
 

Västkusten

 
I onsdagskväll drog vi till Sannäs för första gången iår. 4 dagar i paradiset kan man nästan säga, har haft det otroligt bra. Aningen struligt innan vi kom iväg men väl framme har det mesta varit aldeles underbart. Sol, bad, grill, båd och sånt härligt. Mitt i härligheten bokade jag och Adam ÄNTLIGEN vår resa som jag skrivit om här sedan i vintras haha. Två veckor i Gran Canaria och vi åker om redan 16 dagar. En weekend full av endorfiner beskriver jag de senaste dagarna som. Värt att nämna sitter jag nu med ricinolja i håret samt aloeverakräm i ansiktet röd som en kräfta efter dagen på sjön, men vad gör det.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0