Mysigt




Packa och dra


Satte mig och verkligen funderade på vad jag vill göra när jag är klar med allt plugg. Bort från kylan ska jag, och målet är att åka om ungefär ett år och bli borta ett tag. Åka iväg och se var man hamnar, jobba, upptäcka, och verkligen försöka se allt. Så nu börjar sparandet! 

Eftermiddagsmys







Kul på jobbet





Laddar inför jobb



Sov hos Anna igårkväll efter att jag kommit hem från Mariestad, och laddar nu inför lite jobb. Varje dag hela- och resten av veckan. Så skönt, och snart är studentresan äntligen bokad! 

Kräftlunch








Världens bästa mellis





Måndag



Gårdagen bestod av mys, glass och annat gott. Världens lataste måndag 

Mot Mariestad




Haircut on fleek




Fredag i all sin enkelhet



Börjar dagen med sovmorgon, sedan idrott innan helgen är här. Eftermiddagen består av klippning av Julias hår, mys och sedan eventuellt utgång. Bättre fredag kan det nästan inte bli med tanke på att solen börjat titta fram! 

Lunchdate


Klämde in en mysig lunch med Hanna igår innan skolan, perfekt var det.

Onsdag 18/2



Fick besök av denhär fina imorse. Och i och med att det var sovmorgon så åkte vi in till stan innan skolan, och tillbaka en sväng igen efteråt. Sedan har vi bara slappat och nu ska jag till Ica och sedan fortsätta plugga. Snart är det sportlov, äntligeeeen!

Helg


Har ääntligen blivit bättre från streptokockern från helvetet. Smittat stackars Albin har jag gjort, så vi har bokstavligt talat matat varandra med penicillin och Ipren- så ungefär så tillbringade vi vår alla hjärtans-dag innan jag åkte hem igen. 
Förövrigt är jag taggad på våren, sommaren och allt som händer på vägen! Kan knappt vänta, bara jag slutar vara sjuk snart ☺️


Halsfluss




Började få ont i halsen förra onsdagen och det blev lite värre närmare helgen. Sedan var söndagen ett helvete med feber och ont överallt så vi åkte in i måndags. Fått antibiotika utan att det hjälper särskilt mycket men idag ska jag försöka äta lite om halsen tillåter 

-



RSS 2.0