The bed i made

Himla glad att jag fick höra vem detta var, kille med underbart behaglig röst. Kan lyssna oavbrutet, vilket jag gör nu samtidigt som jag tänker på livet. "The bed i made" är den som går på repeat just nu medan jag sitter för mig själv och dricker te. Djupt men nice.

iLash- The White One

 
Ska ge detta mirakelserum ett försök till längre och starkare fransar, lär se resultat redan om en vecka ifall detta stämmer!

Min helg

Resultat från i fredags då jag klippte Siri. Tog ca 10 cm vilket inte syns på bilden, förmodligen för att jag stod längre bort när jag tog den första. Efter det åkte jag och Carl till stan en snabbis och kollade grejer till halloween, hittade dock inte mycket. Kvällen spenderades hos Anna med film och massa gott.
Lördagen bestod av bland annat jobb innan jag åkte till Adam för myskväll med tacos och massa annat. Åkte hem senare på söndagen och började må dåligt på vägen, fick väldigt ont och kan inte beskriva var det var riktigt men somnade tillslut på soffan och stannade där resten av kvällen. Idag har jag gjort så lite som möjligt, sov ganska länge och bara duschat i princip. Ska till pappa sen och bara ta det lugnt resten av dagen. Himla skönt med lov i alla fall. 

-

 

Helt vanlig onsdag

Somnade sent och gick upp tidigt, är himla trött även idag. Om en liten stund har jag tre timmars håltimme framför mig då jag ska åka hem och göra en stor kopp kaffe så jag vaknar till. Tänker mysa ner mig i soffan och bara vila, är förkyld igen trots det att jag just blev frisk från en lång förkylning. Ska jobba i eftermiddag till sent ikväll och ska försöka plugga innan dess. Helt vanlig onsdag med andra ord! 

Triangl swimwear

Har hittat dessa godbitar och har bestämt mig för att köpa en av dom. Kan dock inte bestämma mig för vilken som är snyggast, tips?

Krypa ner i en varm säng

Vaknade imorse och kände mig hängig, ville inget hellre än att ligga kvar i sängen idag. Att det regnar ute och att ögonen rann bidrog säkert, vill så gärna ha lov. Sitter i skolan och är så satans trött, vill bara hem och rulla in mig i täcken och kuddar och mysa hela dagen. 
 

Pieces

Går nu på repeat, Robin Stjernberg- Pieces.
 

Helg

Har bloggat dåligt under helgen och desvärre inte heller tagit några bilder. Jag har varit hos Adam och även pluggat en del, har mycket nu veckan innan lovet. Imorgon är det två inställda lektioner vilket betyder att jag slutar redan klockan elva. Därefter ska jag klippa Ulrika och sedan till stan en stund tänkte jag. Höstlovet närmar sig och jag längar så mycket, att äntligen få tid till att bara ta det lugnt och sova ut.
 
 

Haircut

Skola som vanligt idag, slutade tidigare som kompensation för två intervjuer vi ska göra i sociologi. Matilda kom hem till mig efter en stund, och tillslut lyckades vi genomföra intervjuerna på varandra. Imorgon ska jag intervjua andra personen, sedan återstår mycket arbete som lär ta upp det mesta av min helg. Efteråt klippte jag henne, liknar Linnéa bakifrån som jag klippte igår. Dock ser håret längre ut på efterbilden (den till höger) men tog trots allt ca tre centimeter. Inväntar helg, ska bli otroligt skönt med tanke på hur mycket det varit i veckan.  

16/10

Idag var en stressig men rolig dag. Först till skolan tidigt innan tre håltimmar, sedan tillbaka hem- och till skolan där jag bland annat avverkade muntliga presentationen i historia. Jag är nöjd och det är skönt att ha en sten mindre som tynger axlarna. Hade piano efter skolan där jag sedan mötte Linnéa innan vi åkte till mig. Klippte hennes hår, endast topparna och båda blev väldigt nöjda. (Före, bilden till vänster). Vill man spara några hundra hos frisören kan man höra av sig till mig, klipper/färgar/slingar. Tar inte betalt eftersom jag inte fått utbildning, gör det endast för nöjes skull. Efteråt tände vi ljus och gjorde oss en kopp te medan vi pluggade engelska. 
 
 

15/10

 
Hände inget speciellt idag, skola och sedan hem. Läser lite inför anra delen av historiafördjupningen imorgon som är muntlig redovisning, otroligt skönt när den blir klar. Imorgon ska jag grotta ner mig i en intervju inom sociologi som ska förberedas, efter att jag klippt Linnéa. Har flera kompisar jag klipper numera vilket är väldigt kul. Lägger upp bilder på resultatet imorgon och nu tar jag kvällen. 

Curls

Råkade bläddra förbi en bild från i sommras där jag inte plattat mitt hår, och nu slog det mig hur dum jag är som faktiskt gör det varenda dag. Har gjort det i hur många år som helst, vilket sliter något enormt! Tråkigt att man inte alltid ser saker man egentligen ska vara glad för att man har, ingen plattång imorgon med andra ord. 

Drömmer

 
Ska just fördjupa mig i historia och göra grund för en intervju i sociologi men försvinner i tankarna istället. Har haft en bra helg med tjejerna, jobbat och varit hos Adam. Fick inget plugg gjort i helgen så nu gäller det, har dock inte mer än två större uppgifter denna vecka. Men det är nog, är inte precis bortskämd vad gäller ledig tid. Dock försöker man ändå alltid hitta ursäkter för att inte plugga och istället ta det "sen". Bruka inte bli något "sen" om jag inte är fel ute, så därför har jag gått direkt upp och ska börja. Säger jag, sittandes vid bloggen. Bra där. 

Hipp hipp hurra!

 
Firade Signe och Klara igår, supergod mat och hur mysigt som helst. Låter vuxet att säga att jag faktiskt tog bilen dit men det gjorde jag haha. Gick på stan med min syster efter skolan och fick med mig ett par byxor hem. Hittade inte allt jag behöver så jag ska dit en sväng nu också. Sedan väntar jobb en väldigt kort stund i eftermiddag. Låter som en bra lördag!

10/10

Är hängig idag då jag inte fick särskilt mycket sömn inatt, så jag gjorde en smoothie direkt när jag kom ner. Ger alltid en bra start på dagen. Härnäst väntar en varm skön dusch. 
 
 
 

-

 

Höstrusk

Eftermiddagen och kvällen spenderas på mitt rum bland papper och böcker, har veckans sista prov imorgon. Stressig vecka har det varit så imorgon ska jag unna mig tid att gå på stan! Köpte hallon på vägen hem som jag sedan gjorde smoothie på, det och kaffe blir kvällens räddning haha. Bild från instagram nyligen. 

Rosa

 
 
Hela skolan är i stort sett rosa idag, ballonger, cupcaker, godis osv. Ska slänga iväg en extra tanke på detta idag, tycker jag man kan göra mitt i allt annat. Finns något litet alla kan göra, som att köpa ett armband som dessutom är snyggt och inte alltför dyrt. 
 
 

Kaffe och plugg

Ägnade min söndag åt att göra nästan ingenting. Gjorde samhällskunskap, spanska och vilade i stort sett hela dagen. Övningskörde dock ända från Forshaga hem till Kroppkärr senare på kvällen och vi kom till och med hem levande. Det var riktigt mysigt att köra i mörker faktiskt, längtar till nästa gång. 
Idag var jag hemma på förmiddagen och vilade, mådde inte bra inatt och sov väldigt oroligt av någon anledning. Förkylningen är kvar också, beror antagligen på det. Resten av eftermiddagen har bara ägnats åt psykologi som vi har prov på imorgon. Har levt på kaffe och andra drycker med koffein i idag för att orka, men det är väl inte att klaga på egentligen. Beställde ett "Fuck cancer" armband förut också, känns som det minsta man kan göra som inte bara ger pengar till organisationen utan visar stöd samtidigt. Imorgon är det alltså rosa som gäller!
 

övningskör

Hade en trevlig kväll igår med besök från Norge av Solveig och Julia. Hade planer på att åka in till stan för kulturnatta men stannade hemma istället och tog det lugnt. Vi startade dagen med brunch, vaknade sent idag. Sedan har jag pluggat lite, ska fortsätta med det ikväll. Höjdpunkten idag var i alla fall att jag körde bil från Kroppkärr till ICA Kvantum på Välsviken och tillbaka. Andra gången någonsin jag sitter bakom ratten och första gången var på en parkering. Så nu är jag stolt, gick riktigt bra. Får inte glömma att det är automatväxlad än sålänge, tillsvidare att vi byter till en manuell bil. Betydligt mycket enklare men i vilket fall hur roligt som helst!
 
 
 
 
 

Tjejkväll

Kom just hem frnå stan där det är tjejkväll i full gång, rea och erbjudanden överallt. Fick med mig en mascara och en bodylotion från OLIV. Har blivit smått beroende av det, har både spraybalsam och deodorant från det märket och ska verkligen samla på mig deras produkter! Så himla bra, och luktar ljuvligt. Somsagt är jag sjuk, och tyvär har det blivit värre så jag fick sjukanmäla mig på förmiddagen. På eftermiddagen avklarade jag en personlig redovisning i engelska, vilket gick bra. Nu ska jag grotta mig in i sociologins begrepp och recensera en film vi såg i måndags. Imorgon väntar skola, jobb och kulturnatt! 

Virus

Hela eftermiddagen och kvällen har ägnats åt plugg och jag blev äntligen färdig med en presentation. Imorgon tar jag tag i nästa, som jag dessutom bara har imorgon på mig att göra. Nu väntar sängen, känner att jag är påväg att bli sjuk vilket jag absolut inte har tid med nu när alla prov kommer samtidigt. Ska jobba och framförallt plugga i helgen, så frisk ska jag bli. 
 

Tillbaka till verkligheten

Riktigt längesedan jag bloggade, men nu är jag igång igen! Fick hjälp från min fina kompis Matilda med ny design och header som ni ser. Så nu, äntligen, ska det faktisk bli roligt att blogga. 
 
Vad har hänt, jo massor har hänt under tiden jag inte bloggat. Bland annat har skolan har kommit igång och jag går fullt schema äntligen, efter ettan som krånglade med sjukskrivningmed ett antal månader. Dessutom har skolan nu gett mig möjlighet att läsa tre kurser utöver ordinarie schema i år, och två nästa år för att hinna läsa in alla fem kurser till studenten. Obeskrivligt hur nöjd jag kommer vara med mig själv om jag får ihop tre års studier på två år. Så gladare än vad jag är nu har jag aldrig varit över skolan. 
 
Måste tillägga att jag fått jobb mitt i det strul jag befinner mig i för tillfället. Jobbar i cafét men också med programsäljning på Löfbergs Lila Arena. Även som kioskbiträde på Tingvallahallarna och Örsholmen. Oregelbundet, men får jobbpass en- eller flera gånger varje vecka för det mesta. Har tagit tag i allt känns det som, ska ge mig ut och övningsköra hem nu i mörkret, blir premiäråket! Men även dansen och träningen är något jag kommit igång med. Dansar nu hiphop på dansstudion och tränar danspass på Friskis. Känns som jag fått en bra start på andra året i det stora hela, och är väldigt motiverad. På tal om det slutade svenskaprovet med ett B, vilket var en bra start på denna vecka. Kommer bli ett bra år känner jag på mig! 
 

RSS 2.0