Goodies

 

Ögongodis

Är inte en kattmänniskan men hur fina är inte dessa? Maine Coon- katt och Bengalkatt. En vacker dag..

It´s that kind of day

Har legat hemma helt däckad idag, skulle gissa på att helgen sammalagt givit mig knappa 7 timmars riktig sömn. Dagens räddning blev kaffekoppen, så himla efterlägtad. En femminutare i solen var underbart idag, älskar vädret mer än något annat. Har inte druckit kaffe på ett tag för magens skull, men idag kunde jag inte hålla mig! Sista dagen med huset för mig själv har varit lika välbehövlig som de andra, ska göra lite fint här hemma innan jag tar en promenad och pluggar. 
 
 
 
 
 
 
 

Grillpremiär

 
 

Egentid

Har haft hela huset för mig själv i helgen, och himla välbehövligt var det. Lagade mat och bara tog det lugnt innan Anna kom och vi drog till hemmakväll. Jazz i bott och skitsnack på altanen, svårt att klaga på haha. 

Vårsol

Undebart väder ute, funderar starkt på att grilla snart. Kan inte annat än att älska våren. 
 

Kvällsfotografering

 
 
Vi skulle egentligen repat i eftemiddag men det blev inställt, så jag och Daniel drog ner till stan och fotade. Många fina bilder blev det!
 
Har man lust att bli fotad är det bara att höra av sig: [email protected]

Even when I loose I´m winning

 
I brist på inspiration vad gäller blogginlägg delar jag med mig av ännu några egobilder med djupa rubriker haha. Lär använda dessa tills jag tar fram kamerna nästa gång, händer alltför sällan. Vädret blir allt bättre så snart kommer fina vårbilder! 

25/3

 
Har börjat fundera allvarligt på en utlandsresa, med kompisar eller syster. Jag vill så gärna åka iväg och endast sola, bada och må bra. Värt att lägga eventuella sommarlönen på.. 
Förövrigt närmar sig resan till Norge för spelning i Hamar, ska bli väldigt roligt. Käkade heller inga våfflor men pannkakor däremot, är fortfarande illamående haha. 

"All of me"

 
 
 

Måndag

 
 
Vanlig dag i skolan med första nationella provet för iår. Började må väldigt illa på bussresan hem och det är kvar än, vet inte vad det beror på och det har kommit och gått i några dagar. Hoppas verkligen att det inte är magsjuka. 

Clean Bandit "Rather Be"

 

UKM 15/3

Bilder från lördagens UKM som gick oväntat bra. Vi är uttagna till UKM i Norge och far i April, samt gick vidare till Läns-UKM som är ytterligare en deltävling. Väldigt roligt och vi ser fram emot detta. 
 

Kluven

Bloggandet fortsätter vara lidande. Jag har så mycket att tänka på om dagarna, förutom allt skolarbete som tar upp det mesta av tiden. Brist på inspiration som förhoppningsvis kommer tillbaka nu när det äntligen börjar bli ljusare ute! 

RSS 2.0